2777
2789
عنوان

اخرین باری که حال خوشی که بهتون دست داده للتون قنج رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 28 پست

آخرین باری که دوستمو دیدم

‏در گاوبازی جایزه اول تعلق میگیره به کسی که نسبت به حمله گاو بهترین جاخالی را بده، نه به اون کسی که با گاو درگیر بشه، لذا در برابر گاوهای زندگی تا میتونی جا خالی بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار هم اوایل عروسی همسرم بهم گفت چقدر چشمات خوشگله همیشه همینطور بمون     ولی نمید ...

شوهر منم اوایل عروسمان  بهم گفت صبحا که از خواب بیدار میشی تو چشمات روح زندگی اش ولی

دیگه نگفت😔😔😔😔😔😔😔😔

مادرشوهرم و خواهرشوهرم حسابی ازم تعریف کردن دلم قنج رف    

منم یه بار تو یه نراسمی بودم  من عروسی نداشتم بنابر این فامیل های شوهر منو ندیده بودن خلاصه تو اون مراسم دیده بودنم نیگفتن وااااااای عروس کوچکشون چه خشگله از این حرفا  منم خخخخ کلی دلم قنچ رفت

یه بار هم اوایل عروسی همسرم بهم گفت چقدر چشمات خوشگله همیشه همینطور بمون     ولی نمید ...

بهش با ذوق و حسرت بگو یادته یه بار این حرفو بهم زدی؟هنوز توی خاطرم هست ...هعی...بعد دیگه دوباره بهت میگه😆

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤

من خیلی دلم قنج رفته یکیش به خاطر لگدای نی نیم 😆😆😆😆دعا کنید نی نیم سالم و سلامت به دنیا بیاد بچه ها😍

ان شاالله همه به همه حاجاتشون برسن آمین

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤

چند روز پیش داشتم خونه رو جارو میکشیدم از زیر فرش دو تا ایران چک پیدا کردم،ای حال داد  

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!