2777
2789

دوستان ما می‌خوایم جا ب جا شیم از یه خونه ب شدت کلنگی ولی بالاشهر ب یه خونه تمیز ب پایین شهر دیشب رفتیم خونه جدیدرو بازدید کردیم خیلی ب دلمون نشست ولی خب خیلی پایینتر از جاییکه ک در حال حاضر ساکنیم یه آپارتمان ۱۴واحدیه ک تو طبقه سوم بدون آسانسورع و یه انباری اختصاصی تو پارکینگ داره ( قفل ساده بزنم جوابه؟ سرقت نکنن اموالمو؟😂) ولی ب شدت خوشمون اومد شوهرم ک میگف همینو همین ولی خب من میگم اطرافه خودمونم بگردیم ک بگم اجارش از اون طرفا بیشتره شما بودید چیکار میکردید تجربه؟ حرفی؟ نصیحتی؟ نبود؟ 

تجربه گُرگت میکنه :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آسانسور نداره باردار بشی میخوای چیکار کنی با پله ها در مجموع پدر زانوها رو درمیاره

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

داغون می‌شید سه طبقه پله کم نیست هر روز بخوانید برید بیاید .به فکر کمر و زانو باشید

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

نکن،پشیمون میشی

به شخصه منی که تو محیطای بالاشهر بزرگ شدم و الان بنا به شرایطی دارم تو پایین شهر زندگی میکنم دارم از لحاظ روانی دیوونه میشم و اصلا نمیتونم کنار بیام با محیطش

یه خونه داغون تو بالاشهر میرزه به قصر تو پایین شهر (منظورم توهین به کسی نیست،عادته)

بدون اسانسور خیلی سخته ها

آخه جاریمم چندین ساله تو طبقه سوم مشکلی براش پیش نیومده بیشتر جاهایی ک رفتیم آسانسور نداش این اسانسوردارا تاثیری رو اجارها میزاره؟

آخه جاریمم چندین ساله تو طبقه سوم مشکلی براش پیش نیومده بیشتر جاهایی ک رفتیم آسانسور نداش این اسانسو ...

مشکل که والا قطعا پاهات خسته میشه مخصوصا ۳ طبقه

داره ولی نه اونجور فضایی من پیشنهادم اینه اسانسور باشه خونه کوچیکتر

نکن،پشیمون میشیبه شخصه منی که تو محیطای بالاشهر بزرگ شدم و الان بنا به شرایطی دارم تو پایین شهر زندگ ...

خب چیکار کنم خیلی اجاره خونه تمیز اینجا بالاس اصن نمیتونم اونطوری پس انداز کنم بازم کلنگی بگیرم؟ من رسماً اینجا دیوونه شدم از بس بدونه امکانات و داغونه

خب بستگی داره بچه داری مدرسه کجا میذاری مسیر سرکار رفتن چقدر فاصله میگیره زیاد میشه کم میشه و خیلی چ ...

بچه دارم قراره ب امید خدا پیش ثبت نامش کنم دبستان داره نزدیکیش خودمم خانه دارم شوهرمم سرویس داره اینجاییه ک ساکنیم تو همسایگی پدرمم من اینجا کلا بزرگ شدم و تک تک محله هاشو از برم ولی اونجایی ک میرم اصن آشنایی ندارم