2777
2789

منو داداشم که تفریحمون تو این سه ماه آب بازی بود... 

ولی همین که دیگه استرس مدرسه رو ندارم خیلی خوبههههه

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زاهدان باشی فکر کنم ۱۰ ساعت هم بری به برف نرسی ، همون از دریا لذت ببری کافیه😅🤣

اره متاسفانه 

هربار برنامه ریزی برای مسافرت داریم 

بیشترش توی راهیم و زمان کمی برای تفریح داریم 

برای دریا به چابهار نزدیکیم 

ولی خب خبری از جنگل و آبشار و پیست و برف اینا نیست

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
منو داداشم که تفریحمون تو این سه ماه آب بازی بود... ولی همین که دیگه استرس مدرسه رو ندارم خیلی خوبهه ...

آب بازی ؟؟؟ آب هم که نیست 😅

امضات ؟؟؟؟

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

من که متنفرم از گرما و تابستان

مگه بچه بودیم تلویزیون نمیگفت تابستونه فصل شادی و خنده ؟؟؟؟؟؟ کوووو پس؟🤣🤣🤣

مهم ترین چیزی که بابتش خدا را شکر میکنم اینه که مدرسه نمیخوام برم یک مهر 🤣🤣🤣🤣🤣لوازم تحریرتا خری ...

واقعا شکر کن خداروشکر منم اخرین سالمه دیگه تموم میشه 

نه بابا چه لوازم تحریری خودکارای پارسال هست😂لوازم تحریر کسی میخره که استفاده کنه من وسیله های هفتمم دارم

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
مگه بچه بودیم تلویزیون نمیگفت تابستونه فصل شادی و خنده ؟؟؟؟؟؟ کوووو پس؟🤣🤣🤣

والا من بیشتر پاییز زمستون ها خوشحالم من خودمو تو خونه حبس کردم تا این گرما زودتر تموم بشه 

آمده ام تو به داد دلم برسی🖤
واقعا شکر کن خداروشکر منم اخرین سالمه دیگه تموم میشه نه بابا چه لوازم تحریری خودکارای پارسال هست😂لو ...

درس خونی ازت مشخصه 🤣🤣🤣🤣

آب بازی ؟؟؟ آب هم که نیست 😅امضات ؟؟؟؟

آره ما آب داریم ولی برق نداریم هر وقت برق قطع میشه واسه اینکه گرمازده نشیم میریم بیرون با شیلنگ رو هم آب میپاشیم خنک شیم خیلیم حال میده.

امضام چی؟

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

اتفاقا شرجی بهتره کولر خوب خنک میکنه تو بقول خودمون تش باد یعنی بادی ک مثل آتیش میسوزونه کولر جواب ن ...

درسته