2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همچین چیزی نشنیدم با لیزرولی خودم تقریبا ۲۷ روزه ک بینیمو عمل کردم استخونی بود و کمی هم انحراف دا ...

مال شما زیباییم بوده دیگه عمل باز انجام دادن سرچ کنید گوگل عمل انجراف بینی با لیزر هم هست

چه شهری عمل کردین؟

مال شما زیباییم بوده دیگه عمل باز انجام دادن سرچ کنید گوگل عمل انجراف بینی با لیزر هم هستچه شهری عمل ...

گلم میخای دماغت قشنگ شه باید بری زیر تیغ جراحی به این لیزر میزر و ماساژو فیلر و انزیم و این چیزا توجه نکن هیچ کودوم نتیجه جراحی و بهت نمیده 

اون استخون باید تراشیده شه میدونی

۴ روز اول غذا نمیتونستین بخورین؟

چرا میخوردم همه چیم میخوردم یکم سخت بود ولی میخوردم نخوری ک چی بشه؟!؟  ۱هفته بخای فقط ابمیوه بخوری ک پوست و استخون میشی     فقط کافیه غذاهای له شده و نرم بخوری ک زیاد ب فکت فشار نیاد همین

گلم میخای دماغت قشنگ شه باید بری زیر تیغ جراحی به این لیزر میزر و ماساژو فیلر و انزیم و این چیزا توج ...

نه من خودم که میخوام عمل زیبایی کنم انحراف بینی ندارم اصلا

برا کس دیگه میخوام

چرا میخوردم همه چیم میخوردم یکم سخت بود ولی میخوردم نخوری ک چی بشه؟!؟ ۱هفته بخای فقط ابمیوه بخوری ک ...

من قراره ب این زودیا عمل کنم 

بعد اینکه گفت ی هفته اول سخته بعدش راحته ولی گفت باید حداقل تا ی ماه مراقب باشی 

بعد هفته اول دیگ چ سختی داره؟ یا کلن سختیش چیه و بعد چند مدت کاملن راحت میشی؟

نه استخونیهگوشتی عملش بهتر میشه یا استخونی؟اسم دکترتون میشه بگید از فرم بینیتون راضی هستین؟

بله ب قدری راضیم که فقط خدا میدونه 

دکتر عسگرزاده اصفهان     صدرصد بینی استخونی بهتر میشه استخونی یه تیکه غضروف و استخونه میبرنش میندازنش دور😂 ولی گوشتی که گوشت دماغو نمیتونن ببرن بندازن 

من قراره ب این زودیا عمل کنم بعد اینکه گفت ی هفته اول سخته بعدش راحته ولی گفت باید حداقل تا ی ماه مر ...

برو تاپیکامو بببین میفهمی سختیاش چیه😂

نه گلم ۵ روز اول سخته (در حدی ک میخای خودتو بکشی اصن) نمیتونی نفس بکشی تنها سختیش اینه وگرنه غذا خوردن و اینا ک اوکیه 

بعد ۲ هفته تمام ورما و کبودیای صورتت میره نگرانش نباش 

لوله تراشه برا چی گذاشته بود؟من عینکیم گفته باید تا ی ماه لنز بزاری

گلم وختی بیهوش باشی نمیتونی نفس بکشی عضله دیافراگمت تو حال استراحت میمونه لوله تراشه میزارن و یجوری از راه دهان بتو تنفس مصنوعی میدن که نمیری حین عمل😂😂 و بهت بگم بعدش تا ۵ روز از گلو درد اتیش میگیری این تمام نای رو زخم میکنه🥲