2777
2789

تکست

کامیونیکِشن

اپلای 

حاج

اورثینک

یکم در مورد زبون قشنگمون غیرت داشته باشیم!

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

حاج تا حالا نشنیدم معنیش چیه

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

از جمله کلمات پارتنر و کاپل که خودم خیلی استفاده میکنم 😂💔

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به غیرت نداره من خودم عادت کردم یا کلمه تو ذهنم نمیاد انگلیسیشو میگم

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

حاج تا حالا نشنیدم معنیش چیه

حاج

اشتباه گفتم

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

میدونم اشتباهه ولی خب

من از کلمه کیوت به شددددتتتتتت استفاده میکنم چون حس میکنم ناز نمیتونه اون حجم از کیوتی رو تعریف کنه خودمم نمیدونم چی میگم😑😂😂 

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

کاملا باهاتون موافقم با اینکه انگلیسی درس میدم ولی خوشم نمیاد تو فارسی صحبت کردنم انگلیسی بپرونم

دقیقا، طرف حرف نمیزنه پنجاه درصد حرفاش انگلیسیه

حاجاشتباه گفتم

اهان جاج منظورتونه؟

میدونم اشتباهه ولی خبمن از کلمه کیوت به شددددتتتتتت استفاده میکنم چون حس میکنم ناز نمیتونه اون حجم ا ...

بامزه بنظرم آوای قشنگ تری داره تا کیوت

اهان جاج منظورتونه؟

نمیدانم چرا خود به خودی اشتباه مینویسمش

اره عزیزم همون منظورمه