2777
2789
عنوان

چرا دکترا برا سزارین پول میگیرن

267 بازدید | 15 پست

الان همه دکترا برای سزارین دوم هم پول میگیرن اونم پنج میلیون به بالا چرا مگه بیمارستان بهشون پول نمیده ؟تا دو سال پیش فقط برا سزارین اختیاری پول میگرفتن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال ۹۷ با اتاق خصوصی و پرستار و بیمارستان شد ۷۸۰۰ الان و نمیدونم دکتر پولم نگرفت الان پولی شده 😒

اره منم دو سال پیش سزارین کردم بیمارستان خصوصی پول نگرفت دکتر ولی الان گفت ده تومن 

بیمارستان دولتی ؟من ۲ سال پیش سزارین شدم پول نگرفت

منم دو سال پیش سزارین شدم بیمارستان خصوصی پول نگرفت دکتر ولی الان همه جا میگیرن دولتی هم پرسیدم دکتر گفت پنج‌تومن 

عجبوالا هر روز یه قانونی دارن واسه خودشون

اره منم تعجب کردم به نظرم اصلا درست نیست اخه پولشونو از بیمارستان میگیرن دیگه ،به علاوه هزینه هایی که هر ماه بابت ویزیت باید بدیم درصورتیکه بهداشت مجانی چکاب میکنه ولی میگن نه هر ماه باید بیاین ویزیت بشین 

واقعا با این مخارج چجوری بعضیا جرات کنن حامله بشن

دقیقا ،من مشکل مالی ندارم ولی احساس میکنم پول زوره حتی بخوایم‌یه آزمایش نشون دکتر بدیم یا سونو بدون اینکه بخواد منو بیینه و‌معاینه کنه ۲۰۰تومن پول میگیره حالا همش ‌یک دقیقه هم نمیشه ،واقعا خیلی عجیب شده همه چی 

دقیقا منم همینطور واسه همین میخوام دولتی رایگان سزارین دوم روانجام بدم

مگه انجام میدن ؟من از به دکتر که دولتی سزارین میکنه پرسیدم گفت پنج‌تومن میگیرم ما که تو شهرستان هستیم همشون پول میگیرن

مگه انجام میدن ؟من از به دکتر که دولتی سزارین میکنه پرسیدم گفت پنج‌تومن میگیرم ما که تو شهرستان هستی ...

نه‌بابا پول چیه. البته بیمارستان باید تامین احتماعی کامل باشه وگرنه یمقدار کم خود بیمارستان میگیره. ولی برای من بیمارستان کاملا تامین اجتماعیه و از درش که وارد بشی همه چیز کلا رایگانه برای کسایی که بیمه تامین هستن