2777
2789

به حالت یوگا نشسته بودم در سینی آهنی و با آب خودمو بلید خیس نگه میداشتم و و باید می‌چرخیدم تا روحم رو از بدنم جدا کنم

داشتم یه سری اعمال انجام میدادم تا روحم رو به پرواز در بیارم و از بعد جسمم جدا بشم

بعد تلاش های زیاد روحم از جسمم جدا شد و با سرعت به سمت آسمان و نور رفتم و دوباره لحظه ای به بعد جسمم در خواب برگشتم و باز تلاش میکردم دوباره این کارو تکرار کنم .

دوشب متوالی این خواب رو دیدم من

یعنی چی واقعا من تو عمرم یوگا انجام ندادم و به این چیزا حتی فکرم نکردم تو کل عمرم همچین چیزایی ندیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارحمتت کنه

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

به خدا اصلا فکر نکردم ببین تو خواب دنبال یه سری چیزا بودم مثل ادویه دونوع بود که حتماکف دستم باید باشه

بعد خودمو با آب خیسه خیس میکردم 

مینشستم کف سینی اهنی و میچرخیدم و یه چیزی زیر لب میگفتم تا روحمو جدا کنم و پرواز بدم 

شب اول ک خواب دیدم موفق نشدم یعنی تا سقف خونه رفتم و برکشتم

شب دوم ک دیشب بود تا آسمون رفتم قشنگ رها شدم رفتم خلا و به خودم گفتم خب دلتنگ نمیشی؟

داشتم فکر میکردم یهو برگشتم به جسمم و دوباره هی تلاش میکردم جدا کنم

تا بیدار شدم دیگ

امشب میترسم بخوابم 

من تو عمرم فکرم نکردم و ندیدم این چیزارو

که تو خواب تجربه کردم