2777
2789

همه چیز تغییر کرد  فرش های همه قرمز بود و  تازه بعضی ها مثلا دو مدل فرش داشتن چقدر دلباز بود رنگشون😍

قبلا تلویزیون ۵تاکانال داشت اما اون فیلمی که نگاه میکردی چقدر کیف میداد انگار میرفتی به یه دنیای دیگه 

قبلا بزرگتر ها مامان بزرگ پدربزرگ ها حرمت داشتن و احترام وغرور مریضی ها خیلی کمتر بود

خیلی کم فوت میشدن یادمه اگه یه نفر میخاس رب بجوشونه یا سبزی سرخ کنه همه همسایه ها میرفتن کمک چقدر صمیمی بودن همه باهم هیچکس حسودی نمی‌کرد

بچه ها میرفتن گروهی توکوچه وبازی میکردن و ذوق میکردن الان همه بچه ها گوشی دارن و سرشون توگوشیه اونا چی میدونن کش بازی و وسط وسط چقدر کیف میداد یادمه پشه بند می‌بستیم تو حیاط بزرگمون عصرها رو بهارخواب بابام هندونه می‌خرید می‌آورد قاچ می‌کرد یهو میدیدی مامان وبابا بزرگم اومدن عموم اومد رفیق بابام اومد اما الان سال به سال کسی در خونمون رو نمیزنه اون زمان ما اصلا تفریح نمیرفتیم اما یه باغ سبزی جای خونه هامون بود آنقدر به چشم من قشنگ میومد که انگار بهشت بود شب ها قبل خواب مامانم با قصه گفتن خوابمون می‌کرد نه با رفتن توگویی

همه همش یه دونه پنکه داشتن و راضی بودن و هیچ وقت نمینالیدن حالا با بهترین کولرها هی مینالیم 

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق خونه های قدیمی بودم اما ازوقتی رفتم کوه تو خونه های قدیمی از سرویس بهداشتی هاشون بشدت بیزارم 

فقط از بیرون میبینم خوشم میاد

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

من عاشق خونه های قدیمی بودم اما ازوقتی رفتم کوه تو خونه های قدیمی از سرویس بهداشتی هاشون بشدت بیزارم ...

اره واقعا الان زندگی کردن سخته تو اینجور جاها چون اون موقع ها ازاول همونجور بود زندگی ها الان همه دنبال آسایش هستن

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻