2777
2789
عنوان

برای این مشکل چه دکتری باید برم

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 32 پست
دکتر گوش هم دوسال پیش به من گفت خودش خوب میشه ولی الان همش داره بزرگتز میشه

متخصص خون از گردن میگه عکس بگیری و آزمایش خون هم همین طور و بررسی می‌کنه ببینه خدایی نکرده غدد سرطانی نباشه که انشاالله نیست عزیزم 

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️
چرا عزیزم زیر مجموعه همون تخصص هست چون اسم غدد داره همه فکر میکنن باید برن غدد که اشتباه هست

ممنون عزبزم

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متخصص خون از گردن میگه عکس بگیری و آزمایش خون هم همین طور و بررسی می‌کنه ببینه خدایی نکرده غدد سرطان ...

اها مچکرم

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
ممنون عزبزم

خواهش میکنم گلم کار خوبی می‌کنی پیگیر هستی به امید خدا چیزی نیست اینطوری فکرت دیگه درگیر نمیشه ، ماهم نمی دونستیم پزشک متخصص داخلی که رفته بودیم ارجاع داد

خواهش میکنم گلم کار خوبی می‌کنی پیگیر هستی به امید خدا چیزی نیست اینطوری فکرت دیگه درگیر نمیشه ، ماه ...

الان سرچ کردم درست گفتید نوشته بود بیماری های لنفاوی هم مربوط به متخصص خون هست ،ممنون عزیزم❤️

الان سرچ کردم درست گفتید نوشته بود بیماری های لنفاوی هم مربوط به متخصص خون هست ،ممنون عزیزم❤️

خواهش میکنم عزیزدلم برات آرزوی سلامتی دارم ♥️

دکتر غدد خوب تو تهران میشناسید

حمیدرضا ذاکری

اگه ایران باشه

معرکست

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
متخصص غدد و متابولیسم

چرا اشتباه راهنمایی میکنی غده با غدد فرق میکنه 

دکتر غدد برای غدد درون ریز بدن مثل تیرویید و دیابت هستش 

هیچ ربطی ب غده نداره 

برای غده ای ک لمس میشه باید پیش جراح عمومی برن ک ایشون رفته و ارجاعشون دادن ب عفونی 

پس باید بره عفونی 

تو تهران دکتر غدد خوب میشناسید

عزیزم شما ب هیچ عنوان پیش دکتر غدد کاری نداری 

دکتر غدد برای غدد درون ریز بدنه مثل تیرویید و دیابت 

غده ای ک لمس میشه باید بری جراح عمومی ک شما رفتی و میگی گفته برو عفونی پس برو عفونی 

تعجب میکنم از اونا ک هی میگن برو غدد 

من خودم غدد کار کردم برای همین میگم غدد ربطی ب مشکل شما نداره 

اگه نه شماره چن تا مطب غدد رو در بیار از نت زنگ بزن سوال کن مطمئن باش همون حرفای منو میزنن 

تو تهران دکتر غدد خوب میشناسید

بزن گوگل برو بیمارستان یا طب سنتی بهترین دکتر حمیدالاه افراسیابی تهرانه 

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

چرا اشتباه راهنمایی میکنی غده با غدد فرق میکنه دکتر غدد برای غدد درون ریز بدن مثل تیرویید و دیابت هس ...

اگه دقت میکردی نوشته غددلنفاویم ننوشته غده اول بخون بعد حرف بزن

و انسان موجودیست که زیاد موجود نیست🙂بعضی آدما فقط بعضی وقتا آدمن🙂
خواهش میکنم عزیزدلم برات آرزوی سلامتی دارم ♥️

ممنونم مهربون امبدوارم همیشه لبت به شادی بخنده❤️

عزیزم شما ب هیچ عنوان پیش دکتر غدد کاری نداری دکتر غدد برای غدد درون ریز بدنه مثل تیرویید و دیابت غد ...

ممنون عزیزم اره درست میگی شما .

فعلا هم‌نوبت دکتر عفونی گرفتم‌هم‌ متخصص خون ، اگه تونستم پیش دوتاش میرم