2777
2789
عنوان

برای این مشکل چه دکتری باید برم

265 بازدید | 32 پست

غدد لنفاوی روی گردنم متورم و بزرگ شدن مثل یه غده شدن ،قبلا دکتر گوش و حلق بینی رفتم کار خاصی نکرد ، بعد چند وقت پیش دکتر جراح عمومی رفتم گفت برو پیش عفونی .

الان نوبت دکتر عفونی گزفتم ولی شک دارم درسته یا نه 🤨بنظرتون دکتر غدد برم یا عفونی ؟

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما باید بری متخصص خون یا آنکولوژیست بی خودی هزینه دکتر دیگه نکن تجربه دارم که میگم

چرا خون ؟

غدد لنفاوی که ربطی به خون نداره🤔🤔🤔

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
غدد خوب تو تهران میشناسید

نههههه پیش متخصص خون برو گلم مادر من هم این مشکل رو داشتن البته مشکل خاصی نبود دکتر بررسی کرد و گفت خودش خوب میشه وشد

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️
برو متخصص غدد که هورمونی هست تا تشخیص بدد .به اونا ربطی نداشته

تو تهران دکتر غدد خوب میشناسید

نههههه پیش متخصص خون برو گلم مادر من هم این مشکل رو داشتن البته مشکل خاصی نبود دکتر بررسی کرد و گفت ...

دکتر گوش هم دوسال پیش به من گفت خودش خوب میشه ولی الان همش داره بزرگتز میشه

چرا خون ؟غدد لنفاوی که ربطی به خون نداره🤔🤔🤔

چرا عزیزم زیر مجموعه همون تخصص هست چون اسم غدد داره همه فکر میکنن باید برن غدد که اشتباه هست

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️