پری۹دریایی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/26 تعداد پست: 661 عنوان خانمومایی که استرس داشتن 269 بازدید | 29 پست سلام من یک هفته پیش حمله بهم دست دادفکرکردم دارم میمیرم خیلی بدبودتپش قلب وترس واسترس کل بدنم میلرزیددکتررفتم گفت پانیکه.داروداده وقتی ♥️ خدا ♥️راداری چه غم ازسیلاب حتی باقایق کاغذی!!! 1403/05/26 | 01:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پری۹دریایی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/26 تعداد پست: 661 داروالپروزلام وپرانول وفلوکستین ۲۰ داد.کسی بوده پانیک داشته باشه خوب بشه چه دارویی مصرف کرده وقتی ♥️ خدا ♥️راداری چه غم ازسیلاب حتی باقایق کاغذی!!!
dokhtarke_tanha_83 عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 3869 من رفتم دکتر گفت تپش قلب داری فشار عصبی استرس ناراحتی هستی برات بده قرص بهم داد حالا. امشب انقد اون تاپیکه تصادف تاثیر گذاشت روم از قلب درد دارم میمیرم 🤦🏻♀️💔💔قرص خوردم هنوز خوب نشدم سرگشتهیمحضیمودراینوادیِحیرت ؛عاقلترازآنیمكدیوانهنباشیم. .'
پری۹دریایی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/26 تعداد پست: 661 کسی بوده ازاین داروهابخوره خوب شده خوبن به نظرتون.من به خاطرحمله هنوزهم ترسو دلشوره واسترس دارم وقتی ♥️ خدا ♥️راداری چه غم ازسیلاب حتی باقایق کاغذی!!!
پری۹دریایی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/26 تعداد پست: 661 الان دیگه همه دارن خیلی بده خیلی گرگ بیابون هم نمبینه.من هنوزهم ترس دارم دل شوره دارم. وقتی ♥️ خدا ♥️راداری چه غم ازسیلاب حتی باقایق کاغذی!!!
پری۹دریایی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/26 تعداد پست: 661 من رفتم دکتر گفت تپش قلب داری فشار عصبی استرس ناراحتی هستی برات بده قرص بهم داد حالا. امشب انقد اون ... چه قرصی دادبه شمابه نظرتون قرص هااعتیادنمیاره وابسطه شیم وقتی ♥️ خدا ♥️راداری چه غم ازسیلاب حتی باقایق کاغذی!!!
felfelidokhi عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 691 خیلی بده خیلی گرگ بیابون هم نمبینه.من هنوزهم ترس دارم دل شوره دارم. منم دارم نگران نباش چیز بدی نیست تقریبا اکثرا دارنتوصیه خواهرانم اینه یه چکاب بدین از نظر تیروئید وکم خونی وانواع ویتامین مطمن بشیدبعد برید سراغ دکتر قلب و ریه من بخاطر ترس از اسمم که تنگی نفس داشتم پنیک شدم
dokhtarke_tanha_83 عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 3869 چه قرصی دادبه شمابه نظرتون قرص هااعتیادنمیاره وابسطه شیم سرگشتهیمحضیمودراینوادیِحیرت ؛عاقلترازآنیمكدیوانهنباشیم. .'
پری۹دریایی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/26 تعداد پست: 661 منم دارم نگران نباش چیز بدی نیست تقریبا اکثرا دارنتوصیه خواهرانم اینه یه چکاب بدین از نظر تیروئید وک ... نوارقلب واکودادم مشکلی نداشت.امابایدیه ازمایش بدم وقتی ♥️ خدا ♥️راداری چه غم ازسیلاب حتی باقایق کاغذی!!!
پديده2020240 عضویت: 1392/06/14 تعداد پست: 5291 منم داشتم دوره نوجوانینمیدونستم پنیکه سالها بعد فهمیدم که دیگه خودم خودمو آروم کردم آگاه تر شدم نسبت به مسائل پیرامون و کم کم بهتر شدماما عوارض ترس و استرس موندهشما با دارو بهتری؟ اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤
پديده2020240 عضویت: 1392/06/14 تعداد پست: 5291 نوارقلب واکودادم مشکلی نداشت.امابایدیه ازمایش بدم بدون دلیل حمله دست داد؟ اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤
پری۹دریایی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/26 تعداد پست: 661 منم داشتم دوره نوجوانینمیدونستم پنیکه سالها بعد فهمیدم که دیگه خودم خودمو آروم کردم آگاه تر شدم نسبت ... امروزروزاول خوردم .زیادتاثیری نداشته هنوزترس واسترس ودارم وقتی ♥️ خدا ♥️راداری چه غم ازسیلاب حتی باقایق کاغذی!!!
پری۹دریایی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/26 تعداد پست: 661 بدون دلیل حمله دست داد؟ اره گوشی دستم بودیدفعه استرس بدگرفتم تپس قلب دست وپام یخ کرده بودوفکرمیکردم دارم میمیرم وحشت زده شده بود.اون شب گذشت اماهنوزاسترس دارم حالم خوب نیست وقتی ♥️ خدا ♥️راداری چه غم ازسیلاب حتی باقایق کاغذی!!!
felfelidokhi عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 691 نوارقلب واکودادم مشکلی نداشت.امابایدیه ازمایش بدم به اسپیرومتری ریه وچکاب بدین اصلا هم ازش نترس تو قدرتت از حس پوچ بیشتره بهش غلبه کن همه تویه دوره تجربش کردن تنها تو نیستی