2777
2789
عنوان

خواهرم شبا خونه نمیاد

580 بازدید | 42 پست

سلام 

من ازدواج کردم و طبقه پایین مامانمم ..

یدونه خواهرم ۱۹ سالشه و کاری نبوده که نکرده باشه ..ما خانوادگی مثه بقیه خانواده ها رو خیلی چیزا حساسیم و خواهرم همه اونا رو انجام میده..

مثل سیگار کشیدن،شب دیر اومدن ،فحش های رکیک، درس نخوندن و تیپ های افتضاح زدن..

به شدت پرخاشگره و مامانم و حتی بابام رو میزنه! 

چون دو سال پیش برادرمو از دست دادم پدر مادرم بیشتر هواشو داشتن از لحاظ مالی(وضع مالیمون خوبه)

دانشگاه آزاد میرف و شبا خیلی دیر میومد و دعوا می‌کردند باهاش که چه وقت اومدنه...

با دعوای شدید و جیغ و داد از مامان بابام پول میگیره اگرم ندن بهش انقدر داد و هوار داره حتی تا چندین روز تا بالاخره بهش بدن..من اصلا براش مهم نیستم من حامله بودم بهش گفتم یهو صدای بلند میاد میترسم انقد دعوا نکن الکی ..بهم گف به ع*نم😐 .. حتی یه بار تو حاملگیم بهم گف یه لگد کافیه بزنم تو شکمت نتونی از جات پاشی💔 

اسم مشاوره و دکتر رو حتی بخاطر درس و دانشگاه نمیشه جلوش اورد قاطی میکنه کلا.. به نظرتون چیکار کنم.. دعوا و جیغ هاش کار هر شبه.. الانم چند شبه بود خونه نمیومد..بعدم که اومد طلبکار بود

توی چند سالگی والدین دنیا اومده

فاصله اش با اخرین بچه چقدره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنین خواهرت سالم اینکارا فقط از یه بیمار برمیاد نرمال نیستا

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

کنار بیاید 

چاره ای نیست

صبر کنید تا این دورانش طی بشه 

هر کاری اوضاع رو خراب تر میکنه

الان نصیحت هم برای این آدم حکم شروع یه جنگ رو داره

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

در اینکه کاراش بده شکی نیست

ولی نمیدونم چرا دلم خنک شد که بالاخره یه دختر این مدلی پیدا شد 

همیشه پسران که این بلاهارو سر خانواده میارن

دلم خنک شد یه دخترم پیدا کردم

If our love is tragedy why are you my remedy?❤️If our love's insanity why are you my clarity?❤️

شرمنده ولی من همسن خواهرتم دیگ فکر میکردم دیوونه ترین فرد تو سن خودم .خودم هستم

ولی خواهرت رو دست منه

من حداقل هنوز دارم درس میخونم ک دندونپزشکی قبول شم

ولی خواهرت مشکل داره ببخش ک اینو میگم

ولی بزار خودش ضربه بدی بخوره میفهمه

ناراحتی از خونشون برو عزیزم

وظیفه همسرته مسکن تهیه کنه نه بابای پولدارت

حس میکنم آزادی داره و پول خوبم میگیره یکم حسادت داری

این گره با دستای شما باز نمیشه خودش میدونه و پدر مادرش و گذشته و کودکی که خدا میدونه چرا ایمطوری شپت

تربیت ناصحیح بوده

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵