بچم هیچی مو نداره واقعا ناراحتم، پوست سرش صاف و صیقلی ، حتی یه پرز هم نداره ابرو و مژه هم نداره، اطرافتون بچه ای این مدلی بوده که بعدا مو درآورده باشه؟
اگه دیدین بیاین یکم بهم امید بدین ولی اگه ندیدین ناامیدم نکنید
💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره یکی از پسرای فامیلای ما اینجوری بود خودش بور بود و هیچ مویی نداشت اما الان ۲۰ سالشه ماشاالله از این برادربسیجی های پشمی شده اما موهاش بور و خوشگله😂
الان نمیدونم هست یانه درخت انگور یه شیره داره ک فکر کنم بهار ببشتر در میاد، اون رو میزنن ب مو مو پرپشت میشه واسه من بزرگ اثر نداشت ولی واسه دوتا بچه (نوزاد ) اثر گذاشت موهاشون پر نیست ولی خب از کچلی در اومدن
چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!