2777
2789
عنوان

خانمایی ک داداش دارید بیایید

174 بازدید | 12 پست

من داداش ندارم ولی بنظرم اینکه ارتباط عروس و خانواده شوهر خوب باشه یا بد باشه همش برمیگرده به پسر خانواده.

اگر پسر خانواده به خانمش اجازه توهین به خانوادشو نده و به خانوادشم اجازه توهین به خانمش رو اصلا مشکل پیش نمیاد.

بنظرتون درست میگم؟

داداش ندارم ک خواهرشوهر باشم ببینم واقعا اینجوریه یا نه و کنترلش از دست مرد خارجه؟؟؟

خدایا شکرت

داداش دارم ولی ازدواج نکردن هنوز، نمیدونم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

خیر به ذات ادما مربوطه

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بله. تا 90 درصد درست میگین ولی ما دچار ی داستان دیگه ایم. همه عاشق عروسمون هستیم. همه. ولی این برادر ماست که این دختر رو اذیت میکنه. البته یکم بهتر شده ولی فکر میکنه اگه سخت گیر باشه مقتدر تر به نظر میرسه. که از نظر من اینطور نیست

بله داداش دارم وازدواج کردن 

عروس هم دارم 

باحرفت کاملا موافقم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

احتمالا درسته ولی مطمئن نیستم چون زن داداشام دخترای خوبی هستن ، ما هم خانواده آرومی هستیم . خدا رو شکر اصلا از اول مشکل نداشتیم با هم 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خدارو شکر.همیشه خوش باشین.

ممنون عزیزم ، همچنین شما 😍😍😍😍

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم