2777
2789
عنوان

حال خیلی بدی دارم کات کردم

205 بازدید | 25 پست

البته ب قصد ازدواج،من سی سالمه،روز اول بهش هر چی گفتم دوسال ازم کوچیکتری باید فک کنم،اصلا فرصت نداد و اصرار کرد،گفت عاشقتم،قبول کردم،گفت سیگار میکشم روزی یه پاکت،گفتم اگ منو میخای باید ترک کنی،ترک کرد رسوندش روزی یکی و بعد حذفش کرد،یکم بعد حساس شد رو اینکه هرجا میرم با اجازه ی اون برم و خبر داشته باشه از کوچکترین مسائلم و این موضوع باعث دعواهای زیادی شد بینمون

خاست بیاد خاستگاری نزاشتم کات کردم...

الان دو روزه آنلاین نشده و گفت دیگه زندگی نمیکنم بعد تو

من چیکار کنم بنظرتون😭😭😭😭دلمم میسوزه براش

هردوتامون همو دوس داریم ولی نمیشه با این شرایط

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می تونی برید یه کافه و خیلی منطقی وجدی در مورد مشکل تون و چیزی که باعث آزارشماست حرف زد و یه نتیجه گیری بشه..... همین طوری بی جهت کات کردن اشتباهه.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
کسی که اصراررررررر میکنه برای هر چیز کوچیک و بزرگی ی در کو نی بزن بهش بره آدم برای همه چی تو زندگی ب ...

عزیزم من اصلا واسه دوستی نبودم،دختر سربزیری بودم،این عاقا از عشق زیادش بزور منو وارد رابطه کرد،تازه بهم شک هم داره با کسی دیگه نباشم،عاخه بگو من خودتم بزور راه دادم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
می تونی برید یه کافه و خیلی منطقی وجدی در مورد مشکل تون و چیزی که باعث آزارشماست حرف زد و یه نتیجه گ ...

رفتیم صحبتم کردیم،ولی بازم حساسیتاش روم شدید بود،جوری ک اگ یادم میرفت پیامش بدم دیگه بهم محل نمیداد

نکنه خودش با این و اونه که به تو شک داره

میگف همه تا حالا بهم خیانت کردن،تو یکی خیانت نکن التماسم میکرد میگفت خیانت نکن

درصورتی ک من فقط باخودش بودم

عزیزم میرفتین مشاور شاید درست میشد

سن کم ترش درست میشد؟

یا حساسیت زیادیش ک روزی دوبار دعوا درست میکرد برامون؟

بهش چنبار گفتم بهم دس نزن تا تکلیفمون مشخص بشه،باز دست میزد،صبر نداشت بزاره مشکلاتمون درست بشه بیاد خاستگاری

تا دیدی اخلاقشو دوست نداری تمام کات کردی؟ ببخشید اینو میگم ولی میمردی مثلا پیش یه مشاوری چیزی میرفتی ...

سن کم ترش درست میشد؟

یا حساسیت زیادیش ک روزی دوبار دعوا درست میکرد برامون؟

بهش چنبار گفتم بهم دس نزن تا تکلیفمون مشخص بشه،باز دست میزد،صبر نداشت بزاره مشکلاتمون درست بشه بیاد خاستگاری