2777
2789
عنوان

سرمایه گذاری مطمئن

499 بازدید | 19 پست

دوستان کسانی ک سررشته دارن و با تجربه هستن من شرایط مالیم بشدت وحشتناکه ی ملک دارم ۶۰۰ت اولین و آخرین داشتمه میخام بفروشم بزنم ب کاری چ کاری خوبه ؟؟؟!!!

برای هر کاری باید تحقیق کنید و آموزش ببینید همینطوری نباید سرمایه گذاری کنید

بهتره در صندوق های بورسی سرمایه گذاری کنید که اصل سرمایه رو تضمین میکنن یا بذارید بانک

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای هر کاری باید تحقیق کنید و آموزش ببینید همینطوری نباید سرمایه گذاری کنیدبهتره در صندوق های بورسی ...

دیوونس مگه؟

یا باید کاری کنه یا بزاره ب همون شکل ملک بمونه 

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
دیوونس مگه؟یا باید کاری کنه یا بزاره ب همون شکل ملک بمونه

بله عزیزم 

دقیقا همینطوره منم اگه ناچار نبودم میزاشتم همون ملک بمونه ولی میخام ب ی درآمدی برسم و گرن عمرا بزارم بورس و بانک و این چرت و پرتا 

بله عزیزم دقیقا همینطوره منم اگه ناچار نبودم میزاشتم همون ملک بمونه ولی میخام ب ی درآمدی برسم و گرن ...

ی فست فود کوچیک بیرون بر سوخاری کیلویی میتونی بزنی؟

اگر نمیتونی کاری راه بندازی ی پیشنهاد دارم ک ملکتو تبدیل به شمش طلا کن

ی فست فود کوچیک بیرون بر سوخاری کیلویی میتونی بزنی؟اگر نمیتونی کاری راه بندازی ی پیشنهاد دارم ک ملکت ...

کم ریسک ترین کار رو میخام من 

شمش طلا ک باز همون مث ملک میمونه درآمد ماهیانه بهم نمی‌ده ک

والا خودمم نمی‌دونم چی درسته گیجم گفتم شاید یکی باشه ی راهی بگه ک تا الان نشنیدم

کم ریسک ترین کار رو میخام من شمش طلا ک باز همون مث ملک میمونه درآمد ماهیانه بهم نمی‌ده کوالا خودمم ن ...

صنف خوراکی کم ریسک ترینه

این مبلغم مبلغی نیس ک بگم میشه باهاش کار انچنانی انجام داد انقد گرونی هست که خودتم میدونی

صنف خوراکی کم ریسک ترینهاین مبلغم مبلغی نیس ک بگم میشه باهاش کار انچنانی انجام داد انقد گرونی هست که ...

بله عزیزم

بازم مرسی عزیزم لطف کردی من شرایطم یجوریه اگه این داشتم و از دست بدم خیلی بد میشه آخه این ملک ک گفتم خونه ای هس ک توش نشستم