2777
2789
عنوان

لخته سر تو رو خدا بیایید

219 بازدید | 15 پست

نامزدم افتاده سرش ضربه خورده 

بهم گفتن ی لکه خون تو مغزش هست اگر نره عمل میخواد 

الان هوشیاریش رو ۱۳ هست و ای سیو بستریه 

تو رو خدا بگید اینجوری دیدین؟

بعدش چی میشه؟

تو رو جون هرکس دوست دارید دعا کنید 

من دارم دق میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ته قلبم از خدای بزرگ میخوام که نامزدتو شفا عنایت کنه و سلامتیشو بدست بیاره 🤲🏻🤲🏻

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

عزیزم سطح هوشیاری ۱۳ خیلی خوبه 

اگر احیانا نیار به عمل هم داشت  نگران نباشید 

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              

امیدوارم خیلی زود بهبودی کامل پیدا کنه و برگرده پیشتون 🤲

توکل به خدا که با دارو رفع میشه و احتیاج به عمل پیدا نمیکنه، اما من دیدم خیلیا با دارو لخته‌شون رفع میشه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
خوب شدن؟بعدش عوارض بدی نداشتن؟ اختلال تکلم و فلج و این چیزا

نه عزیزم اگه الان مشکلی نداشته باشه بعد رفع شدن که مشکلی ایجاد نمیشه.. تازه خیلیا همون لحظه که لخته میشه دچار بعضی اختلالا میشن که بعد از برطرف شدن لخته اون عوارض هم از بین میره... اصلا نگران نباش امیدت به خدا باشه، همین که تحت نظر دکتراست و به موقع رسیده برای درمان عالیه، بیشتر موارد لخته با دارو رفع میشه، به عمل نمیرسه اما عمل هم خواست نگران نباش عمل سختی نیست، جراح‌های مغز و اعصاب‌ حاذقی داریم 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
نه عزیزم اگه الان مشکلی نداشته باشه بعد رفع شدن که مشکلی ایجاد نمیشه.. تازه خیلیا همون لحظه که لخته ...

الان با دارو بیهوشش کردن 

نمی‌دونم اختلال تکلم یا چیزی داره یا نه 

دارم دق میکنم 

الان با دارو بیهوشش کردن نمی‌دونم اختلال تکلم یا چیزی داره یا نه دارم دق میکنم

ایشالله که به خیر میگذره من چندتا مورد دیدم... حتی سن بالا با شرایط بد جسمی که لخته و سکته داشتن با دارو حالشون خوب شده و الانم مشکلی ندارن، ایشون که جوونه و هوشیاریشم خوبه، امید به خدا با داروهایی که تزریق میکنن به زودی لخته باز و برطرف میشه