2777
2789
عنوان

پرویدی دروغه 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 43 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از کجا میگی دروغ میگه شوهرش مرده؟

نظرات قبل رو جواب دادم بخون چرا میگم دروغه و گولشو نخورید و دوم اینکه دائم آنلاین بود داشت جواب تک تکو میداد دیگه بقیه شک کردن آفلاین شد

نظرات قبل رو جواب دادم بخون چرا میگم دروغه و گولشو نخورید و دوم اینکه دائم آنلاین بود داشت جواب تک ت ...

چمیدونم والا مجازیه دیگه راست و دروغش باخداست بانباید قضاوت کنیم که حق الناس نیفته گردنمون

چمیدونم والا مجازیه دیگه راست و دروغش باخداست بانباید قضاوت کنیم که حق الناس نیفته گردنمون

نباید با تفکر حق الناس و قضاوت بذاریم هرکس از راه رسید انرژی منفی بده و گولمون بزنه میدونی چند نفر بخاطر چرندیات این خانم امشب گریه کردن؟

نباید با تفکر حق الناس و قضاوت بذاریم هرکس از راه رسید انرژی منفی بده و گولمون بزنه میدونی چند نفر ب ...

خب هرکسی میخواد انرژی منفی نگیره وارد اینجور تاپیکا نشه تیترش که مشخص بود بیخیال میخواد دروغ گفته باشه یا نگفته باشه مهم نیست 

[QUOTE=349790881]خب هرکسی میخواد انرژی منفی نگیره وارد اینجور تاپیکا نشه تیترش که مشخص بود بیخیال میخواد دروغ گفته با ...[/QUQUOTE

معذرت میخوام شما‌ از نسل همون ایرانی هایی نیستی که عکس یه اقایی رو روی ماه دیدن؟😕یا دنبال تار‌موی طباطبایی توی قرآن میگشتن؟ اگر میخوای با این چیزا گول بخوری مختاری ولی بقیه رو با حق الناس گول نزن این از زرنگی ماست نه از قضاوت کردنامون

خدا شفات بده انقد درگیر نی نی سایت باشه تا ی روز از فشار دروغ و راست تاپیکا سکته کنی

من کم میام اینجا و سکته نمیکنم اما تو نگران خودت باش از شدت ناراحت شدن از پستهای دروغین بعضی کاربرار دق نکنی🤣