سخته گرفتنش هر بانکی میزنی میگن الان باید بری توی نوبت یا بودجه نداریم و اذیت میکنن .مالکین هم معمولا نمیذارن که اجاره نامه رو ثبت سامانه کنی و کد رهگیری بگیرید.
به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچی سرکاریه. تو شهرای کوچیک 100 تومن. مرکز استان 160. تهران 200 روستاها 40 ولی چطوری بهره ی 22 و نیم. من فکر میکردم 18 هست رفتم بانک پرسیدم گفت امسال افزایش پیدا کرده. ولی خب مدت بازپرداخت فک کنم 60 ماهه بود. زیاده. زیاااد
اینا مهم نیست چون خیلی بهش احتیاج دارم میدونی چند وقته میدنش
دیروز تو خبر گفتن از یک میلون و خورده ای هزار نفر نصفشون گرفتن. خیلی از بانک ها میگن اعتبار نداریم. ی بانک مهر و رسالت برو. ببین شاید خبری شد. مدارک میذاری بررسی می کنن دو هفته ای بهت میگن اگه اعتبارش باشه