2777
2789

سلام به همگی ... اول از همه بگم تک بعدی بودن یعنی کسی که فقط روی یه کار تمرکز می کنه و تقریبا کل روزش رو صرف اون کار می کنه چه فیزیکی چه ذهنی 🥲🥲

من خودم بیشتر مواقع تک بعدی یا گاهی دوبعدی بودم ، همیشه اولویت اولم درس بود و نمره ۲۰ 😑 یعنی اینقدر که نمره برام مهم بود رتبه کنکورم مهم نیست برام 🥲🥲

اینم بگم اصلا هدفم رشته‌ های به اصطلاح تاپ نبود ( لطفا شما اینجور نباشید🌱 )

خلاصه در کنار درس که برام اولویت بود سعی می کردم باشگاه هم برم یا یه مدت هم در کنار درس کلاس خیاطی میرفتم ( اینا موقت بودند )  

خلاصه عذر می خوام داره زیاد میشه ....ولی امسال که کنکور دادم و از اون درسای پر حجم دبیرستان خلاص شدم بازهم نمی تونم چند کار انجام بدم و حتما باید تمرکزم روی یه کار باشه درحال حاضر دارم یه مهارت یادمیگیرم خیلی دوست دارم در کنار این مهارت ورزش کنم شکر گزاری داشته باشم مطالعه داشته باشم و زبان بخونم و .... 

حالا می خوام ببینم کی مثلِ من هست ؟؟

برای رفعش چیکار کردید ؟

به نظرتون تک بعدی یا دوبعدی بودن خوبه یا حتما هر کسی باید چند بعدی باشه ؟

و کلا بگید اگه چند بعدی هستید چیکار می کنید ؟ 

من خیلی در مورد این چیزا تحقیق کردم توی گوگل و یوتیوب و .... ولی باز هم می خوام نظر شمارو بدونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم تک بعدیه نصف روز داریم سر این موضوع دعوا میکنیم چون من چند بعدی هستم و هزاران کار همزمان انجام میدم و مثلا بینش با خواهرم حرف میزنم ولی اون حتی اگه کارش مهم نباشه و سرش تو گوشی باشه هم نمیشنوه من چی میگم ‌😂

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

خواهرم تک بعدیه نصف روز داریم سر این موضوع دعوا میکنیم چون من چند بعدی هستم و هزاران کار همزمان انجا ...

😅😅😅

به نظرتون تک بعدی بودن یه چیزه ذاتیِ یا اکتسابی ؟؟

😅😅😅به نظرتون تک بعدی بودن یه چیزه ذاتیِ یا اکتسابی ؟؟

من یجا خوندم ذاتیه ولی قابل تغییر.

به نظرم خودم از ابتدا اکتسابی هست طبق نظریه ها هیچ چیز ذاتی وجود نداره چیزی که ذاتی باشه هم نمیشه تغییر خاصی داد

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑