2777
2789
عنوان

درمان لکه بینی طولانی مدت

1428 بازدید | 30 پست

سلام خانما.من ۲۸ سالمه و مجردم.این ماه که پریود شدم،خیلی دل درد داشتم درحالی که اصلا مثل پریود های قبلیم نبود.خون ریزی هم خیلی کم بود در حد لکه بینی.بعد دوسه روز یه تکه ی بزرگی ازم خارج شد که واقعا ترسیدم.بعد اون یه کم بیشتر شد و دوباره کم شد...از سوم ماه تا الان طول کشیده لکه بینیم.گتهی هم قهوه ای هست گاهی روشن.طبیعیه به نظرتون یا برم دکتر سونو بنویسه؟

دمنوشی هست که بخورم این لکه بینی تموم شه؟

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر حتما.معمولا فیبرم شاید باشه یا پولیپ.ولی چون مجرد هستید درمان مشکل تره‌.و فقط با دارو شاید بشه کنترل کرد.حالا این تجربه خودم بود.شاید مشکل شما چیز دیگری باشه.اما حتما سونو بشید‌موفق باشی و  سلامت

برو دکتر حتما.معمولا فیبرم شاید باشه یا پولیپ.ولی چون مجرد هستید درمان مشکل تره‌.و فقط با دارو شاید ...

ممنون.باشه حتما میرم.

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

چقد بد اینجوری منم لکه بینی سه چهارروز دارم بعد پریود میشم اما برای نماز خوندن کلافه میشم ..اکثرا دلیلش تنبلی تخمدان ...حالا برای من خداروشکر طولانی نبوده ..اگه ادامه داشت حتما برو اینطوری برای خودت آزار دهنده س ..ببین  توی طب سنتی اسلامی ..نظرشون اینه که رازیانه رو دم کنی هرشب بخوری با عسل تا یکماه ،فقط هم زمان پاکی  ..من خودم تنبلیم میکنه یه شب میخورم یه شب نه ..گرمیجات زیاد بخور ...شیره انگور ..خرما ..مویز ...شکمت ورحم ت با روغن سیاه دانه ماساژ بده بعد با پارچه چیزی ببند روغن سیاه دانه گرمه و خون روون میکنه ..حتما اصلش وبخری بوش تند بوی سیاه دانه ش شدیده من ۶۷ هزار خریدم فقط هم زمان پریودی و چندروز قبلش استفاده کن

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
چقد بد اینجوری منم لکه بینی سه چهارروز دارم بعد پریود میشم اما برای نماز خوندن کلافه میشم ..اکثرا دل ...

ممنونم عزیزم

ممنونم عزیزم

عزیزم ببین همه مشکلات ماخانوما بخاطرغلبه ی  سردی هست یا بلغم یا سودا ..رحم که سرد میشه هر اتفاقی میفته ..تا وقتی گرم بمونه هیچی نمیشه ..یه مدت تغذیه ت تغییر بده درست میشه ..یا لااقل با مصلحش بخور ..من قبلا صبحانه م همیشه پنیر گوجه خیار بود الان ارده و شیره انگور گردو ..حتی درد پریودی همه از همینه رعایت کنی همه ش درمان میشه ...مریم گلی .بو مادران ..تخم شوید وسیاه دانه هم قبل پریود و زمان پریود دم کن باعسل بخور رحمت تمیز میکنه خون مونده باشه بصورت لکه بینی ازت میاد ..ان شاء الله بهتر بشی ❤

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
عزیزم ببین همه مشکلات ماخانوما بخاطرغلبه ی سردی هست یا بلغم یا سودا ..رحم که سرد میشه هر اتفاقی میف ...

ممنونم.پونه هم خوبه به نظرتون؟هر چند وقت یه بار باید بخورم؟

ممنونم.پونه هم خوبه به نظرتون؟هر چند وقت یه بار باید بخورم؟

پونه هم طبعش گرم وخشکه خوبه ولی باعسل حتما بخورین اگه دیدین سردرد شدین ادامه ندین چون پونه فشار خون میبره بالا ...روزی یک فنجان یا هفتگی دوبار ..با شکم خالی هم نخور ، مشکلی نداره زیادش هم  مسموم میکنه، برای عفونت هم عالیه 

سلام عزیزم 

میگم. میشه  بگی شما رفتی دکتر؟ 

خوب شدی؟ 

مشکل از چی بود؟ 

تورو خدا جوابمو بده 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
سلام عزیزم میگم. میشه بگی شما رفتی دکتر؟ خوب شدی؟ مشکل از چی بود؟ تورو خدا جوابمو بده

سلام بله کیست و تنبلی داشتم دو ماه دارو خوردم رفع شد خداروشکر

من هميشه زیر دلم درد دارهنمیدونم چرا 🥲

همیشه؟روزهایی که پریود نیستی هم؟