2777
2789
عنوان

من یه احمق دهن لقم

167 بازدید | 8 پست

به همه عالم و آدم گفتم مرحله اول دبیری قبول شدم الان نهایی رد شدم آبروم رفت😭😭تو همه چی همین احمقی که هستم هستم تو همه چی چرا یه ذره مث بقیه یاد نمیگیرم تودار باشم دلم میخاد گریه کنم😭😭😭

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی

از اول گفتن جلو جلو ذوق کنی کنسله 

حکایت شماست با چاشنی دهن لقی

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه نتایج دبیری اومد ؟؟الهی بگردمت خیلی بد میشه واقعا نمیشه یه طوری ماس مالیش کنی؟

آره نتایج اومد😭😭😭نه هیچ جوره چرا من با سی و پنج سال سن درست نمیشم؟خودمو انداختم دهن همه

مگه نتایج دبیری اومد ؟؟الهی بگردمت خیلی بد میشه واقعا نمیشه یه طوری ماس مالیش کنی؟

ممنون که یه چی گفتی ....خیلی ناراحتم خیلی

آره نتایج اومد😭😭😭نه هیچ جوره چرا من با سی و پنج سال سن درست نمیشم؟خودمو انداختم دهن همه

اشکال نداره عزیزم بعضیا ذاتشون مهربونه دوس دارن خوشیاشون رو با همه شریک بشن =)

اگه خیلی میترسی از حرف بقیه [هرچند هیچی بهتر از صداقت نیست . دروغ همیشه پشتش دروغ میاره ]

یه بهونه ای بیار بگو اون چیزی که فکر میکردم نبود 

یا اشتباهی زدم یه شهر دیگه 

یا واسه یه شهر دیگه قبول شدم نمیتونم برم سری بعد دوباره ان شالله 

ناراحت نباش عزیزه دل کاریه که شده 

اشکال نداره عزیزم بعضیا ذاتشون مهربونه دوس دارن خوشیاشون رو با همه شریک بشن =)اگه خیلی میترسی از حرف ...

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده که یه چی بهم گفتی،فقط میتونم بگم نمره کمی احتیاج داشتم برا قبولی که نیاوردم 

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده که یه چی بهم گفتی،فقط میتونم بگم نمره کمی احتیاج داشتم برا قبولی که نیاورد ...

اهوم همینو بگو 

فدا سرت دختر غصه نداره

تقریبا ۲ سوم جمعیت داوطلب به مرحله اخر نرسیدن اصلا 😖

باز تو تا مرحله اخر رفتی =)

اهوم همینو بگو فدا سرت دختر غصه ندارهتقریبا ۲ سوم جمعیت داوطلب به مرحله اخر نرسیدن اصلا 😖باز تو تا ...

کاش همون اول رد میشدم مردشورشونو ببرن،خواهرشوهرم آموزگاری قبول شده از اول مهر می‌ره سر کار،احساس حماقت و بی شعوری دارم

البته من پرستارما،از پرستاری خسته شده بودم