2777
2789

والا من خودم امسال دارم میرم دهم 

ولی با سه تا خواهر که دوتاشون تو دولتی درس میخوندن و یکیشون شاهد حرف زدم

هردوتاشون از کادر آموزشی راضی بودن 

از نظر دانش آموزا هم انگار خیلی فرقی با هم نمیکنن

فقط شاهد تو شهر ما ساعتش از دولتیه بیشتره 

حالا نمیدونم تو منطقه ی شما چجوریه

فرزند ماه گریه نکن...بالاخره یه روز ماه طلوع میکنه!

من بودم سطح علمی خوبه متوسطه امکاناتش زیاده ولی من دوستش نداشتم خیلی سر مسائل مسخره حساس و سختگیر بودن یک سال بیشتر نموندم بعدش رفتم به مدرسه دیگه که سطح علمی بالاتری هم داشت.

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بودم سطح علمی خوبه متوسطه امکاناتش زیاده ولی من دوستش نداشتم خیلی سر مسائل مسخره حساس و سختگیر بو ...

سلام ببخشید من دیر پیام شما رو دیدم ، منم شنیدم یکی دو یکسال تو شاهد بودن ولی مدرسه شونو عوض کردن ، از چه لحاظ سختگیری و حساسیت هست ؟ منظورتون حجاب و .... 

سلام ببخشید من دیر پیام شما رو دیدم ، منم شنیدم یکی دو یکسال تو شاهد بودن ولی مدرسه شونو عوض کردن ، ...

سلام خواهش میکنم ❤️

از نظر حجاب که خیلی اذیت میکردن من موهام بلند بود با اینکه همیشه جمعش میکردم ولی بازم اذیت میکردن .

حق غیبت نداشتیم حتی اگه در حال مرگ بودیم هم باید میرفتیم 

معلما تدریسشون خیلی متوسط بود با اینکه مدرسه معروفی بود 

همه میگن تو شاهد بچه های زرنگ هستن ولی خیلیا بخاطر اینکه امتیاز بیشتری داشتن اومده بودن و اصلا درسشون خوب نبود 

محیط مدرسه با پادگان برابر بود .

من که متنفرم از شاهد بین تمام مدارسی که بودم غیر انتفاعی و تیزهوشان رو خیلی دوست داشتم . 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑