2777
2789

خودم صبح ۸ پاشدم رفتم ۴۰ دقیقه پیاده روی 

اومدم خونه کارای خونه رو کردم 

قرار بود عصری برم سالن رنگ بزارم که شوهرم آب دوغ خیار برا ناهار درست کرد خوردم پنچر شدم تا ۵ خابیدم بلند شدم باهاش کلی دعوا کردم😂🤦🏻‍♀️ با بدبختی نوبت رنگ گرفته بودم 

الانم شام گذاشتم میخام اتاقمون تمیز کنم اما احتمالا بریم بیرون خونه خاله شوهرم 

شما ها چی؟!؟

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)
از صبح خونه مامانم تولدش بود موهامم رنگ کردم الان لش کردم شام بپزه بقولیم

اع تولدشون مبارک چه رنگی کردی؟!

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوب 😄 البته از ظهر به بعد 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

خیلی خیلی خوب نبود 

با سردرد شدید بیدار شدم 

ژلوفن خوردم 

رفتم خونه مامانم گرما زده شدم 

اومدم خونه خودم بی حوصله شدم 

یه داستان کوتاه واقعی عبرت امیز خوندم 

یکم با شوهرم وقت گذاشتم 

الانم صورتم شستم و می‌خوام تازه کارای خونه رو بکنم و یه فیلم هندی ببینم

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری

اول صبح پا شدم صبحونه آماده کردم 

شوهرم رفت سر کار منم به کارای خونه رسیدم 

همه کارا رو انجام دادم 

کلی گل آپارتمانی هم خریدم 😍😍🥲خیلی حس خوبیه 

عصری هم یه حموم رفتم الان بیحال افتادم 🥲خوابم میااد 

همیشه بعد حموم کسل میشم

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'
امروز روز خوبی بود برام حس خوشحالی داشتم که چند مدت بود این حس رو نداشتم

به به از چه نظر روز خوبی بود؟!

بنده ۹ بیدار شدم صبحونه رو زدم تو رگ 

اومدم برم باشگاه ک مامان گوشمو گرفت بردم بازار

از ۱۰ تا ۳ بعد از ظهر بازار بودم ، بعدش خسته و کوفته ناهار خوردم و خوابیدمو دوباره ساعت ۵ تا ۷ رفتم کلاس

اومدم خونه 

هیچی ساعت هفت و نیم پاشدم شوهرم فرستادم سرکار خودمم خوابیدم تا یازده بعدم پاشدم یکم به کارام رسیدم یکم با گوشی تلویزیون نگاه کردم آخه چندروز تلویزیونمون سوخته یه دفعه ساعت سه دیدم شوهرم اومد خونه یکم باهم حرف زدیم دیدم چشاش باز نمیشه خوابش میاد مقاومت می‌کنه مجبور شدم بخوابم اونم بخوابه دیگه الان دراز کشیدم تو تاریکی گشنمه اونم خوابه منتظرم بیدار شه شام نون پنیر خیار گوجه بخوریم من برم حموم 

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

صبح  حدودا ساعت ۶ونیم بیدار شدم

تا  ۴ و نیم ظهر گاهی درس خوندم گاهی فیلم ریاضی میدیدم و گاهی استراحت و مداحی و 

..گوشی

ساعت ۵ رفتم کلاس‌ریاضی

ساعت ۷ خونه بودم و نماز و...

و الان که خسته ام و نشسته ام و به نی نی سایت نگاه میکنم😁

دعا کنید شهید شم:)..... ‌                                             البته اولش آدم شم:(‌                                                                                                                                  اونقده یا حسین میگم تا حاجتم روا شه                             مثل تموم شهدا درد منم دوا شه❤️‍🩹                                                                                                                                                                                                     فدات شدن آرزومه، آبرومه برام کاری کن بابا مهدی❤️‍🩹
خیلی خوب 😄 البته از ظهر به بعد

چه اتفاقی افتاد از ظهر؟!؟