2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرهستم گشنمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 50 پست
شام هنوز اماده نیست؟

آماده هست مهمون دارند

زندگی خودتو با بقیه مقایسه نکن! هیچ مقایسه‌ای بین خورشید و ماه وجود نداره! هرکدوم به‌ وقتش می‌درخشن.🌛🌝 Don't compare your life to others. There is no comparison between the sun and the moon. they shine when it's their time ╭┈┈┈┈┈─────❥ 𝙟𝙤𝙞𝙣 ╰┈➤️  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو گشنمه

روم نمیشه🫢

زندگی خودتو با بقیه مقایسه نکن! هیچ مقایسه‌ای بین خورشید و ماه وجود نداره! هرکدوم به‌ وقتش می‌درخشن.🌛🌝 Don't compare your life to others. There is no comparison between the sun and the moon. they shine when it's their time ╭┈┈┈┈┈─────❥ 𝙟𝙤𝙞𝙣 ╰┈➤️  
همیشه از این به بعد تو کیفت ی خوراکی داشته باش اینجور مواقع به درد میخوره الانم بی تعارف یا به شوهرت ...

مهمون دارن چی بدن بخوره میوه گذاشتن بخوره دیگه 

زشت نیست به نظرت زن گنده پیش مهمون بره بگه گشنمه؟

برو سر یخچال

خوردنی تویخچال شون نیست😑

روم نمیشه🫢

واااا رو نمیخواد خب گشنته

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
به شوهرت بگو

شوهرم نیست

من خونه مادرشوهر راحتم بیچاره عشق میکنه رودرواسی ندارم 

توام پاشو یه چیزی بخور البته اگه اخلاقشون خوبه و حرف درست نمیشه

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

از پروفایلت چند تا دونه پفک بردار بخور 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
خب پاشو یه چی بردار بخوراینم تاپیک میخاد🙄🙄🙄

آره روم نمیشه😑😑😑

خوردنی تویخچال شون نیست😑

نون پنیر چی 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

منم با مامانم قهرم بهم غذا نمیده

چرا منم گشنمه