2777
2789
عنوان

با همه قهرم

291 بازدید | 27 پست

با خواهرام برادرم شوهرم همکارم دوباره مود ام اومده زیر صفر شدیدا اخساس تنهایی میکنم اعتماد به نفس ام دوباره اومده زیر صفر از درون خیلی داغونم ولی سعی میکنم خودمو قوی نشون بدم همه باهام بد کردن از یه طرف درگیر عشق ممنوعه شدم دارم هر لحظه با عذاب و اشک زندگی میکنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امشب تکلیف خودت رو مشخص کن بارو بندیل خودتو ببند و از فردا یه ادم دیگه شو ادمی بهتر مفید تر تاثیر گذ ...

همه ی کارایی که واسه یه زندگی سالم لازمه میکنم سر کار میرم به خونه زندگی و بچه ام میرسم ولی از درون داغونم خیلی تنهام هیچکی رو ندارم

یکی رو دوس دارم ولی در حد یه احساسه ولی داغونم کرده

نمیتونی احساستو بزاری کنار و داغون نکنی خودتو؟؟

خدمتتون عرض کنم که من هی میزدم مامان ابوالفضل قبول نمیکرد زدم مامان ابوالفظل  غلط املایی درنیارین تامام😐
نمیتونم همکارمه الان دو ماهه ندیومش ولی هر روز تو عذابم

برو تراپی برو یکجای دیگه سرکار سرتو با بچه هات گرم کن ولی حتما برو یک تراپیست خوب اون کمکت میکنه به کسی هم نگو میری تراپیست