2777
2789
عنوان

دیشب توی پارک

444 بازدید | 18 پست

یه دخترپسر دیدم ندود ۱۰_۱۱ساله خیلی بچه میزدن

رفته رودن یه گوشه تاریک به هم بغل و بوس میدادن

با هم ست سیاه و سفید پوشیده بودن بچه های منم همش اون سمتی میرفتن پسرم ۹ سالشه هی نگاشون میکرد

واقعا شوکه شدم فقط می خواستم بچم اون صحنه ها دو نبینه ولی پسرکوچیکم هیچ جوره نمی اومد یه کم با وسایل ورزشی سرگرمشون کردم دو تا پسر دوقلو شاید ۱۵ ساله اومدن نزدیک پسره یه چیزی بهش گفتن دختره به زور از بغلش دراومد یکی دو تا عابرم با تعجب دیدنشون

واقعا فکرم مشغول شده خصوصا آخه چرا از این سن و توی یک محیط عمومی

سعی کن از بچگی به بچه هات اموزش بدی طرف این چیزا نرن نه که مخفی کنی گلم

کاش اونی ک دوسش داشتم دوسم میداشت:)لطفا جایی نظر میدم جز استاتر کسی دخالت نکنه😊کاربر۹۸/درخواست دوستی نمیپذیرم/اک دست دو نفره

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سعی کن از بچگی به بچه هات اموزش بدی طرف این چیزا نرن نه که مخفی کنی گلم

ما ماهواره نداریم خودمون هم بخاطر اینکه بلوع زودرس نگیره و از درس نیفته رعایت می کنیم الان تازه رفته توی ۹ سال

ما ماهواره نداریم خودمون هم بخاطر اینکه بلوع زودرس نگیره و از درس نیفته رعایت می کنیم الان تازه رفته ...

عزیزم کنجکاو بار اوردن بچه ضربه بدتری خواهد زد اینو یادت نره

هرکی به من درخواست بده احمقه👰🏻♂️/💔🤍💚/بهت زنگ نمیزنه؟اولویتش نیستی-سرقولش نمیمونه؟دوستت نداره ناراحتی تو براش مهم نیست-رفتاراش تناقض داره؟ یکی دیگه رو داره-فقط وقتی کارت داره یادت میفته؟داره ازت استفاده میکنه-روت سرمایه گذاری نمیکنه؟چون فکر میکنه ارزششو نداری-بیش از دوساله باهاشی با خانوادش اشنات نکرده؟خب تو فرد مورد نظرش نیستی یه نفعی داری براش-بیش از پنج ساله باهاشی بدون حلقه؟زیاد سخت نگیر هنوز داره میگرده دنبال فرد مورد نظرخواهرای قشنگم گذشته خوشگل پسر یه جا گریبان زندگیتون رو میگیره مطلع باشید چی اتفاق افتاده

خوب الان بچه من خیلی کوچیکه و اصلا دوست ندارم توی محیط عمومی این چیزا دو ببینه

الان مثلا بچه شما متوجه نمیشه شوهرتون شمارو دوست داره؟

شما به هم ابراز علاقه میکنین؟

درسته که جای اون کار محیط عمومی نبود اما شیوه تربیت شماهم تو این مورد اشتباه بوده

هرکی به من درخواست بده احمقه👰🏻♂️/💔🤍💚/بهت زنگ نمیزنه؟اولویتش نیستی-سرقولش نمیمونه؟دوستت نداره ناراحتی تو براش مهم نیست-رفتاراش تناقض داره؟ یکی دیگه رو داره-فقط وقتی کارت داره یادت میفته؟داره ازت استفاده میکنه-روت سرمایه گذاری نمیکنه؟چون فکر میکنه ارزششو نداری-بیش از دوساله باهاشی با خانوادش اشنات نکرده؟خب تو فرد مورد نظرش نیستی یه نفعی داری براش-بیش از پنج ساله باهاشی بدون حلقه؟زیاد سخت نگیر هنوز داره میگرده دنبال فرد مورد نظرخواهرای قشنگم گذشته خوشگل پسر یه جا گریبان زندگیتون رو میگیره مطلع باشید چی اتفاق افتاده

الان مثلا بچه شما متوجه نمیشه شوهرتون شمارو دوست داره؟ شما به هم ابراز علاقه میکنین؟درسته که جای اون ...

چرا متوجه میشه همسرم همیشه ابراز علاقه می کنه ما همدیگه رو بغل می کنیم وشوهرم پیشونیم را می بوسندو بچه ها رو با هم بغل می کنیم بهش می گیم بغل خانوادگی

ولی اینکه جلوی بچه ها لب گرفتن و کارایی که اونا می کردن خیر