2777
2789
عنوان

برنج گیلان

178 بازدید | 14 پست

سلام بانوان گرامی کسی هست گیلانی باشه خودشون برنج داشته باشن بتونیم ازشون خرید کنیم یعنی این ک برنج مستقیم از کشاورز بخرم ب خاطر خلوص و تازگی برنج میگم اخه چند بار از  فروشگاه ومغازه خریدیم زیاد راضی کننده نبود.خوشحال میشم دوستان گیلانی راهنمایی کنن یا ادرس ی جای معتبر و قیمت مناسب بدن بهم 

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
انجور تاپیکها ی عده کارشون مسخره بازی و شادیه مثل ماها و ی عده سواستفاده و قصاوت کردنه بدم میاد از ...

وای عزیزم ببخشید .چی شد متوجه نشدم.حرف بدی زدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست بخون پیاممو . مکه من چیز بدی درموردت گفتم ! بقیه رو گفتم

نمیدونم.گلم  ترسیدم گفتم شاید چیزی گفتم ناراحت شده باشین.اخه ی پام اشپزخونس ی پام پای گوشی دارم چک میکنم نی نی سایت.  نمیدونم حالا کاری ندارم استارترش مرد بود یا زن ولی خوب باید اینجور چیزا اطلاع رسانی بشه ضرراش گفته بشه شاید بعضیا جدی نمیدونن عواقبشو و یا شایدم میخان نظر بقیه رو بدونن چ بگم والا.شما چن سالته؟متاهلی؟

استارتر  عزیز💐                                                                          

اگر وقت آزاد داری و مایل هستی»» کار آنلاین همکاری در فروش««

محصولات پوست و مو.   را تجربه کنی البته بدون سرمایه......راهنماییت میکنم✔️

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️

💌روبیکا @s_vhd62 📩

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
نمیدونم.گلم ترسیدم گفتم شاید چیزی گفتم ناراحت شده باشین.اخه ی پام اشپزخونس ی پام پای گوشی دارم چک م ...

هم شما هم اون کاربر چقدر نامفهوم صحبت می کنید اون که هیییچ شمام بدتر اخرش پرسیدی متاهلی مجردی

عواقبش اطلاع رسانی بشه🤔🤔🤔🤔🤔