2777
2789

بگید چند هفته سونو شدید وزن بچه رو چقدر گفتن

و چند هفته بچه بدنیا اومد وزن تولدش چقدر بود

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آخر 40 هفته یه روز به زایمان رفتم سونو3900 بود سونوبچه م 4180 بود

جای خوبی رفتی سونو؟

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹
وای اصلا یادم نمیاد ولی خیلی نزدیک بود .فک کنم دو کیلو هشتصد گفت دو هفته بعدش که زاییدم بود ۳ کیلو ...

جای مطمئن رفتی سونو؟

ماه آخر معمولا بچه بین یه کیلو تا یه کیلو و دویست وزن میگیره بستگی داره سونو رو چند هفته انجام بدی

۳۷ هفته دادم ۳ کیلو

برا من جفتم پیر شده ‌..

۳۷ هفته دادم ۳ کیلوبرا من جفتم پیر شده ‌..

خوب نهایتا یه هفته دیگه نگهت میدارن درسته؟تا اون موقع هم ۳۲۵۰ نهایتا ۳۴۰۰ شده

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
ببخشید یعنی چی جفت پیر شده

ماه آخر ۹۰ درصد جفتا گرید ۳ میشن

ینی پیر میشن و خون‌رسانی ب جنین کم میشه

خوب نهایتا یه هفته دیگه نگهت میدارن درسته؟تا اون موقع هم ۳۲۵۰ نهایتا ۳۴۰۰ شده

آره

ولی اگر انقد اضاف کنه.. چون میگم جفتم پیر شده شاید اصن وزنگیری نکنه