2777
2789
عنوان

خداییش حاضرین با این ازدواج کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 30 پست

والا قدس که کوتاه ولی خب قداتون بهم میخوره آخه اگه خیلی هم قداتون تفاوت داشته باشه جالب به نظر نمیاد

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

پول و اخلاقش خوب باشه مشکلی ندارم

پول دار نیس زیاد فقط اخلاقش ۷۰ درصد خوبه 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه واسم قد و اخلاق خیلی مهمه😁

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

ببخشینا من زنم قدم ۱۶۵ هس بین زنا بلنده اون پسره والا

تو پنج سانتی بپوشی تازه میشی هم قدش 

پس میتونی بپوشی 

ولی اگه دوس داری شوهرت خیلی بلند تر از خودت باشه مشکل جداس

همانا پس از هرسختی آسانی است💚
تو پنج سانتی بپوشی تازه میشی هم قدش پس میتونی بپوشی ولی اگه دوس داری شوهرت خیلی بلند تر از خودت باشه ...

اره خب واقعا دوست دارم بلند تر باشه ... 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

برای من اخلاق و شغل و خانواده مهمه قدشم متوسطه خیلی کوتاه نیست تو ایران اکثر مردا بین ۱۷۰ تا ۱۸۰ هستن قد بلند کمه حالا اگه کسی قدش بلند باش اما مثلا خانواده خوبی نداشته باشی ب چ درد میخوره

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
نه قد زن مرد 170 بلنده زیر 170 زن یا مرد کوتاه و کوتوله میگن خودمون گول نزنیم

هرکی گفته باکمال احترام چرت گفته 

الان دختر ۱۷٠باشه در مقایسه با مرد ۱۷٠فرقی نمیکنه؟

اگه اینی کع شما گفتی باشه دخترای ایران همه کوتولن که 

چون اکثرا زیر ۱۷٠هستند

همانا پس از هرسختی آسانی است💚
من اگه بودم نه چون قدم‌ ۱۷۳ هست و از اینکه از مرد بلند تر باشم خوشم نمیاد اما برای شما همین که تفاوت ...

خیلی تفوتمون کمه به چشم نمیاد کنارش وایمیستم تقریبا انگار هم قدیم