2777
2789

بچه ها نامزد رسمی نیستیم بخاطر همین خجالت میکشم اونجا همچیو اون بخواد حساب کنه به روم نمیاره ولی نمیتونم قبول کنم اگر هم بهش بگم شماره کارت بده اینا بهش برمیخوره قبلا یک بار گفتم و دعوا گرفتیم سر همین قضیه . چیکار کنم به نظرتون؟ خب اگه شهربازی نریم یا کافه ای جایی بریم بازم اون میخواد حساب کنه دیگه..🥲

جان جدت لایک نکنننننن 🔪.                                                این کاربری دست دونفره و تاپیک ها ممکنه با هم مرتبط نباشن🫂🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وظیفشه حساب کنه

اخه هنوز نامزد رسمی نیستیم که .. 

جان جدت لایک نکنننننن 🔪.                                                این کاربری دست دونفره و تاپیک ها ممکنه با هم مرتبط نباشن🫂🌱
خب بذار حساب کنه نامزدته بلاخره باید مسیولیتشو از همین الان یاد بگیره که تامین کنه

چون هنوز نامزد رسمی نیستیم واسم یجوریه عذاب وجدان میگیرم ..🫠

اینارو ول کن 

فقط مواظب باش با چیز دیگه از خجالتش درنیایی 

مواظب سرمایه اصلیت باش 

سربسته گفتم گلم ... پسرای الان برای رضای خدا موش نمیگیرن... حساب میکنه که طورت کنه ... 

یکم ترس و احتیاط خوبه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
نظرت چیه تو کار کنی خرجشو بدی؟!

نه حالا اونجوری😂 ولی میگم چجوری جبران کنم؟ این که نمیزاره نصف هزینه ها رو من بدم 

چون هنوز نامزد رسمی نیستیم واسم یجوریه عذاب وجدان میگیرم ..🫠

عذاب وجدان نگیر ،الان دوران اشناییته که ببینی چقدر خساست به خرج میده چقدر بدون برنامه خرج میکنه حواست به اینا باشه نه اینکه بخاطر حساب کردن یه اب هویج شرمندش بشی 

https://www.mp4.ir/Video?Watch=293163-105071277

اینارو ول کن فقط مواظب باش با چیز دیگه از خجالتش درنیایی مواظب سرمایه اصلیت باش سربسته گفتم گلم ... ...

نه اونجوری نیست الان یکسال و نیمه باهمیم ..