برادرشوهرم میخواد به زودی ازدواج کنه. من هفت ساله ازدواج کردم برادرشوهرم برای عقد و عروسیم کادو نداد. ساعتی که با شوهرم رفتیم خریدیم از شوهرم گرفت دستم کرد. بچم هم دنیا اومد هیچی نداد. شاید بگید وظیفه نداره چون مجرده. من کادوی آنچنانی ندادم اما به عنوان تنها عمو حداقل یه دست لباس یا یه جعبه شیرینی میگرفت. ولی اون حتی وقتی زنگ زد بیمارستان فقط به برادرش تبریک گفت. نگعت گوشیو بده به خانومتم تبریک بگم. سنشم کم نیست ۳۱ سالشه. شاغله. مادرشوهرم براش خونه خریده در صورتی که به ما هیچچچچی نداده حتی یه میلیون کمک نکرده. فقط همین دو تا برادرن. شما باشید چقد کادوی عروسی میدین؟ اونا انتظارشون حداقل نیم سکه هست.
برادرای منم مجردن. هم کادو دادن هم چند وقت یه بار برای بچم لباس اسباب بازی میخرن. همیشه تولد منو شوهرم برامون کادو میخرن. چرا باید برادرامو با اون تو یه کفه بزارم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.