2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید پلیزززز

25 بازدید | 2 پست

من تراز کلم(ینی معدل و کنکور)۷۴۰۰و منطقه یک هستم و واقعا چیزی که فک میکردم رو نیوردم درصورتی که من درسم خیلی بهتر از این نتیجه بود حالا بین چنتا مسئله گیر کردم یکی اینکه امسال هر چی قبول شدم برم (احتمالا هم شهر دیگه ای میارم) دو اینکه بمونم پشت کنکور تا حداقل حقمو بگیرم و سه اینکه من از اولم هنر و رو بیشتر دوس داشتم ولی چون درسم خوب بود خانوادم فک میکردن باید حتما دکتر بشم میتونم بمونم امسال کنکور هنر بدم و برم بازیگری تئاتر بخونم حالا راستش واقعا گیجم

دنبال چیزی ک بهش علاقه داری برو 

اگ هنر دوس داری کنکور هنر بده ایندتو تو میسازی نه خونوادت

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

اگه چیز به درد بخوری قبول شدی برو بنظرم

الان هیچی معلوم نیست قطعی که سال اینده چجور باشه...

اگه اینطوری قرار باشه یازدهم هم سابقه ایجاد کنیم خیلی بده اصلا شاید یهو اومدن گفتن درسای عمومی برگرده به کنکور و تاثیر معدل هم بشه مثبت یا شاید اصن یه کار جدید بخا بکنن

یه مشاوری میگفت ، امساله با سرعت هرچه تمام از محدوده کنکور و اینا فرار کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.