2777
2789

بدترین ک نیس ولی فعلا همینو یادم میاد(بادوستم تو حیاط دانشگاه داشتیم غیبت یه استادو میکردیم از کنارمون رد شدند رفت،پشت سرمون بوده😂😫)

بـِـــ آرِزوهـامــ قـــولِ رســـیدن دادمــ😉🌱🤍

با یکی تو پارک بودیم ،ماموره اومد گفت نسبتی دارید ،همزمان من گفتم خوهرمه ،اون گفت داییمه🤣🤣 خنده اش گرفت کاریمون نداشت 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه آقایی داخل اژانسه سنش زیاده اما باهمسرم رفیقه همسرم بهم گفت فلانی مادرش فوت شده بهش تسلیت بگو گفتم چشم ی روز خواستم برم خونه مامانم زنگ زدم ب این آقا گفت سرخاکم خدافظی کردم شب ک میخاستم بیام زنگ زدم گفتم لطفا بیایین فلان‌جا میخام برم منزلمون وگفتم ببخشید من نمیدونستم مادرتون فوت شده تسلیت میگم وخدافظی کردم گفتم مامان فلانی هس مادرش فوت شده بیادم در تسلیت بگو مامانمم گفت آقا شب ب همسرم گفت عزیزم ب فلانی تسلیت گفتم گفت ب کی گفتم فلانی ک مادرش قوت شده گفتم دروغ میگی جون من گفتم آره بخدا همسرم ننیدونست بخنده چکار کنه فقط مطمئن شد زنگ زد آقاهه عذر خواهی کرد وهر دو هم همسرم هم اون آقاهه زده بودن زیر خنده گفت خالم فوت کرده فرقی بامادرم نداشت آقا مامانم ک متوجه شد ب همسرم گفت طرف خونه ما فعلا نیا ک خودت میدونی وهمسرم اینقدر خندید ک قرمز شده بود

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف