2777
2789
عنوان

کسی بلده گیتار بزنه

103 بازدید | 24 پست

کسی اینجا بلده گیتار بزنه؟ میخواستم ببینم بخوام شروع کنم چقدر زمان میبره تا یاد بگیرم؟

الان،مگر اینکه برف بیادش که بشه آدم ساخت..ی آدم برفی...

من بلدم

ترم ترمه دیگه

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی سال پیش که بچه بودم یه دوسالی کلاسشو رفتم آخرشم چون باید ناخنامو کوتاه میکردم ولش کردم چون نمیتونم ناخنام کوتاه باشه و خیلی روش حساسم😂🤦‍♀️

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
من خیلی سال پیش که بچه بودم یه دوسالی کلاسشو رفتم آخرشم چون باید ناخنامو کوتاه میکردم ولش کردم چون ن ...

وای منم ناخونامو خیلی دوست دارم از اون طرف دوست دارم یاد بگیرم😁

پس این دخترایی که با ناخن کاشته میزنن چین 

کل ترماش چه مدته؟حتما باید کلاس برم؟ توخونه یاد نمیگیرم؟

من ۵ترم رفتم باید خیلی ادامه بدی

من با کلاس یاد گرفتم ولی میتونی آموزش مجازی ببینی 

ولی کلاس خیلی بهتره

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  
من..بستگی به خودت دارهولی حداقل اگه اکوردا زود یاد بگیری یه ماهه میتونی اهنگای ساده رو بزنی..

شما کلاس رفتی؟ با آموزش مجازی هم میشه یاد گرف؟

عزیزم منم ب ناخونام حساس بودم ولی بخاطر علاقم ازشون گذشتم🥰7ترمم رفتم بستگی داره استاد شما برای شروع ...

آخه من قصدم این بود با آموزش مجازی شروع کنم لااقل ببینم چطوره

سخته به نظر شما؟

برای من سخت بودبامجازی چون نمی‌دونستم چی به چیه ولی اگه یه چیزایی بلد باشی خیلی بهتر متوجه میشی آموز ...

منم صفره صفرم😁 ولی باید شروع کنم ببینم میتونم یا ن 

امیدوارم بشه چون حوصله رفت و آمد ندارم اصن

مرسی ازت🥰