2777
2789
عنوان

دیروز خواهرشوهرم کتکم زد😔

646 بازدید | 13 پست

کاش جفت پاهام قلم میشد و من عروس این خانواده نمیشدم این خواهرشوهر بزرگم از روز خواستگاریپرروبازی میکرد ولی منه بچه اهمیتی نمیدادم فکر نمیکردم از اولش هم همینقد سلیطه هست 

دیروز مادرشوهرم دعوتم کرد خونشون اش نذری میدادن منو هم گفتن بیام خلاصه رفتم خونشون بعد من این خواهرشوهرم هم اومد چون باهاش قهرم دلیلش هم اینه که شوهرش و خودش ب بابام توهین کرده بودن

بعد پخش نذریا 

و شستن ظرفا اومد نشست جمع خانواده هی تیکه میپروند بمن ولی بازم سکوت میکردم که یوقت نگن این اومد دعوا راه انداخت مارو پشیمون کرد

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬

نباید مرفتی

از این به بعد هم دیگه نرو

تقصیر شوهرته که اینطوری شده

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو ک نشستی نگاش کردی فقط

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

وقتی توهین کرده و بعد هم تیکه میپرونه باید هم اینقدر وقیح بشه که کتک بزنه مقصر خودتون هستین 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

داستان زندگیمو نوشتم بخونین میفهمین این خواهرشوهرم وشوهرش باعث شدن شوهرم با مامانش دعوا کنه و جشن عروسی هم نگیرن یجورایی انتقام میگرفتن از مادرشوهرم چون از قدیم کینه داشت داماد اینا نسبت ب مادرشوهرم 

حالا بگذریم دیروز هی گفت ننه ج. نده این باعث شد داداشم ازمادرم دور شه  داشت تقصیر و گناه خودشونو مینداخت گردن منو مادرممنم گفتم حرف دهنتو بفهم زنیکه بعد برگشت بهم گفت میام میزنمتا منم گفتم منم دست دارم بزنی میخوری ادم باش 

بعد گفت مادر خرابت اگه ماشین ب داداشم نمیگرفت این دعوا ها هم پیش نمیومد گفتم مگه بدی کرده بود براتون ماشین مادرم همش زیر پای شما بود شوهرت مریض میشد دیسک کمرش میگرفت با اون ماشین میبردیم میاوردیم 

شوهرت با اون ماشین کرایه ب تاکسی نمیداد چند ماه 

گفت ریدم تو ماشینتون و دهنتون مخصوصا مادرت منم گفتم منم ریدم تو اون شخصیت نمک نشناستون منم قشنگ مثل خودش فحش دادم 

بعد من که نشسته بود تو پله ها اومد از موهام گرفت پیش همه کشید منم موهای اونو گرفتم یه لگدم ب شکمش زدم جدا کردن مارو این وسطم مادرشوهرم الکی غش کرد مثلا ناراحته بردن درمانگاه

گفتن وای حاملس گفتم ز. نازاده قراره دنیا بیاره دیگه زنیکه جن. ده

عوض اینکه من پررو باشم من زبونم دراز باشه این زبونش درازه 

به مادرم خانوادمفحش داد منم جوابشو دادم 

ولی

وقتی توهین کرده و بعد هم تیکه میپرونه باید هم اینقدر وقیح بشه که کتک بزنه مقصر خودتون هستین

شما هم بلدین فقط استاتر رو مقصر کنین 

وقتیمن نه بهش تیکه میپرونم نه فحش میدم خودش شروع میکنه من مقصرم؟ 

ولی از این لحاظ مقصرم که چرا با اینکه منو یه سکه پول کردن بازم باهاشون رفت امد میکنم

بعد گفت مادر خرابت اگه ماشین ب داداشم نمیگرفت این دعوا ها هم پیش نمیومد گفتم مگه بدی کرده بود براتون ...

چه نمک نشناس 

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد برد 

شنا چرا با ماشین مادرت اینا رو اینور اونور میبردی آخه مقصری چون رو زیاد دادی به عوضی

با همچین حرفهای زشتی کسی چیزی نگفت؟؟

مادرشوهرم هم حرارت دعوا رو برد بالا 

میدونم یجورایی خودش میخواست این دعوا شه تا دلش خنک شه چون من وقتی با مادرشوهرم حرف نمیزدم اینا با ما دوست بودن میخواست بگه که ببین دا خودکرده را تدبیر نیست 

چه نمک نشناس خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد برد شنا چرا با ماشین مادرت اینا رو اینور اونور میبردی ...

شوهرم هیچوقت مقابل اونا از من دفاع نکرد شوهر خواهرش بمن توهین میکرد جواب نمیداد خواهرش توهین میکرد چیزی نمیگفت اینم جرات پیدا کرد