2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم 12 بودم دکتر قرص ویتامین دی داد هفته یه دونه. بهترین درمان برای کمبودش نور افتاب هست و توی ایران بخاطر حجاب نور بهمون نمیرسه و تقریبا اکثر خانما کمبود دارن روزی ده دقیقه کف دستاتو رو به نور افتاب بگیر باور کن از قرصشم بهتر عمل میکنه 

از۳۰ تا۱۰۰ باید باشه مال من ۱۰ کلی دارو داده نخوردم هرکدوم روزی ۱ عدد بود معده ام جنبه نداشت ولی خیلی بی حالم تازگیا هم دندونام همشون درد میکنن

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

منم ۸بود ویتامینم.بهم قرص داد بادوز ۵۰۰۰۰هفته ای یکی .گفت باردار شدی دوزشو کم میکنم برات

دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍

واسه من اخرین بار 65 بود. 

ویتامین دی رو جدی بگیرین. کمبودش در بلند مدت خیلی خطرناک هست

قرص 50000 واحدی برای عموم افراد ماهی یک عدد کافیه. برای اونایی که زیر 20 هستن امپولش هم تجویز میشه که زود اثر میکنه. 

به هر صورت با نظر پزشک حتما مدام مصرف کنین تا میزون بشه بعد همون ماهی یک عدد 50000 واحدی رو همیشه بخورین( بشرطی که تداخل دارویی یا مثلا بارداری اینا نباشه)

مدت ها پیش آموختم که هرگز نباید با یک خوک کشتی گرفت، چون هر دو کثیف می شوید و خوک هم از این کار لذت می برد. جرج برنارد شاو