2777
2789

یکی از پرمخاطب ترین استادای شهرمونه 

خیلی خوبه این ادم 

ولی بشدت مودیه خرداد ماهیه

مثلا باهام خوبه تا میاد تو کلاس فقط حال منو میپرسه همه حواسش رو منه خیلی نگام میکنه هی صدام میکنه و سعی میکنه باهام حرف بزنه یا باهاش حرف میزنم سوال میپرسم خیلی میاد نزدیکم و.. ولی یدفعه بدون هیچ دلیلی نادیدم میگیره محل نمیده جوابمو نمیده بعد یدمت درست میشه مثل قبل

خیلی اختلاف سنی داریم حداقل ده سال ازم بزرگ تره

خیلی خوش برخورد و خوش خندس مهربونه ادم حسابیه و از هرلحاظ خوبه 

منم خیلی خوشم میاد ازش 

از رفتاراش اینو فهمیدم که اونم یه جورایی خوشش میاد ازم 

کسی ازم خوشش بیاد زود متوجه میشم

نمیدونم چطور با سیاست رفتار کنم بکشمش سمت خودم یا جذبش کنم 🥲

چی کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حواست ب درست باشه همین 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

ب قران استادای جوون مخصوصا اگ خوشتیپ باشن مطمئنن دخترا کراشن روش اینطور رفتار میکنن تو سعی کن نادیده اش بگیری

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
بابا شاید چون درست خوبه بهت توجه میکنه زیاد توش غرق نشو

نه سر اون نیست من اشتباهم جواب بدم باز میگه درسته 

خیلی فرق میزاره یهو که میبینه داره مشکوک میشه خودشو جمع میکنه بی محلی میکنه

نه سر اون نیست من اشتباهم جواب بدم باز میگه درسته خیلی فرق میزاره یهو که میبینه داره مشکوک میشه خودش ...

دوست داره 

بهش نزدیک شو...بیشتر باهاش حرف بزن بزار اونم متوجه بشه دوسش داری تا رابطتون جدی بشه

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...
دوست داره بهش نزدیک شو...بیشتر باهاش حرف بزن بزار اونم متوجه بشه دوسش داری تا رابطتون جدی بشه

یکی از شاگرداشم خیلی دوسش داشت هی خودشو نزدیک کرد لوس کرد دید نمیشه استاده محلش نمیده شروع کرد پشتش حرف دراورد

میترسم مثل اون شم