2777
2789
عنوان

من چرا همش عصبیم

157 بازدید | 40 پست

همش عصبی میشم همیشه فکرمیکنم با ارزش نیستم هیچکس دوسم نداره همش با دوست پسرم دعوام میشه همش ازش عصبیم نمیدونم چرا. کرم میریزه. اشتی میکنیم تموم میشه بعدش خودشو میگیره مغرور میشه جوابمو نمیده با اینکه اشتی کردیم منم بیشتر عصبی میشم حرص میخورم . چیکار کنم خسته شدم احساس ناکافی بودن میکنم خیلی ضریه خوردم

فکر کنم بخاطر دوس پسرته منم تو رابطه بودم اعصاب نداشتم کات کردیم بعد ناراحتیا اعصابم بهتر شد بخاطر روانی بازیای طرف مقابلته حتما عیب از تو نیست

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترومای کودکی داری

اره ولی خودمم خیلی ضربه خوردم نمیتونم خودمو دوس داشته باشم هیچکسم دوسم نداره.دوست پسرمم همش بهم احساس ناکافی بودن میده خیلی خودشیفتس دیشب من ناراحت بودم بهش گفتم اگه اینجوری رفتار کنی از چشم میوفتی رفتارم باهات عوض میشه خواستم بترسونمش میگفت خب منم مجبور نیستم باهات تو رابطه بمونم تصلا براش مهم نیستتت

فکر کنم بخاطر دوس پسرته منم تو رابطه بودم اعصاب نداشتم کات کردیم بعد ناراحتیا اعصابم بهتر شد بخاطر ر ...

دو ماهه باهمیم اولش خیلیییی خوب بودیم الان بخاطر یه دختره که میگه همکارمه همش باهم جنگ و دعوا داریم کل دعواهامون سر اون دخترس. دیروز میگفت اون از این به بعد هر رووووز ۲۴ ساعته میاد مغزم میخوای قبول کن نمیخوای خودت میدونی. میاد مغازه ادمین پیجم میشه و برام لباس میدوزه وو اینا همکارمه. خب بره لباسشو درست کنه دیگه چرا همش میاد مغازش میشینه

فکر کنم بخاطر دوس پسرته منم تو رابطه بودم اعصاب نداشتم کات کردیم بعد ناراحتیا اعصابم بهتر شد بخاطر ر ...

اولاش هر شب باهم بیرون بودیم میچرخیدم شام و کافه و اینور اونور الان خیییلی کم میاد منو ببینه همش میگه کار دارم مشغله فکری دارم نمیتونم

اره ولی خودمم خیلی ضربه خوردم نمیتونم خودمو دوس داشته باشم هیچکسم دوسم نداره.دوست پسرمم همش بهم احسا ...

واقعا این روابط مسخره‌ی بی سر و ته که خیری توش نیست رو چرا شروع میکنید؟ و بدتر اینکه چرا تمام نمیکنید؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
نمیدونم باید چیکار کنم افسرده شدم دیگه

یه کم آهنگ های شاد گوش کن برقص ، ورجه وورجه کن ، غصه نخور ،، حساسیتتو کمتر کن ، ویتامین ب۱ بخور ،،، تو هم سر به سر دوست پسرت بذار یه کم !

دو ماهه باهمیم اولش خیلیییی خوب بودیم الان بخاطر یه دختره که میگه همکارمه همش باهم جنگ و دعوا داریم ...

دختره اومده مخ زنی یا این مخ زده ک دختره میاد حق داری 💔 اعصابت خورد باشه پسرا واقعا اعصاب خورد کنن برای خودت ارزش قائل شو من بعد کات وگذروندن دوره ناراحتیم خیلی خوشحالترم و اعصابمم بهتره 

اگر درست نشد مجبور نیستی باهاش بمونی وقتی تعهدی به علاقه تون نداره بخاطر تو ک دوس دخترشی باید رعایت کنه و مخ نزنه و با دخترای دیگه نپره

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
دختره اومده مخ زنی یا این مخ زده ک دختره میاد حق داری 💔 اعصابت خورد باشه پسرا واقعا اعصاب خورد کنن ...

گفت المی داری خساسیت نشون میدی و اینا دختره خیلی سر سنگینه و مث داداشمه و این چرتو پرتا گفتم خب منو باهاش اشنا کن گقت باشه اشنا میکنم الانم خیییلی سرد باهام حرف میزنه جواب پیامامو نمیده

از تنهایی میترسم نمیتونم

پس این حواشی و مضراتش رو هم بپذیر!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...