2777
2789
عنوان

با پسر تک فرزند ازدواج میکنید یا نه

1292 بازدید | 49 پست

اگه آره چرا، اگه نه، چرا؟ 

تجربه ای داشتید یا اطراف تون بوده پسر تک فرزند؟ 

اخلاق شون چجوری بوده؟ لوس و وابسته ن؟ 

خانواده همچنین وابسته ن بهشون؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا خواستگار تک فرزند داشتم اگر اون ایراداذو نداشتن قطعااا ازدواج میکردم چون خودمم تک دخترم و البته تک پسری یعنی خبری از جاری و خواهر شوهر نیست 

یمی از خواستگارام که تک پسر بود خیلی وابسته و مامانی بود 

یکی دیگشون قیافش به دلم نبود 

وگرنه تک فرزندی پوئن مثبته 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

هم خوبی داره هم بدی 

خوبیش اینه که دیگه جاری و خواهر شوهر نداری که واقعا بهترین نعمت دنیاست 

و بدیش اینه که پدرشوهر مادرشوهر خیلی از پسرشون توقع دارن که مرتب رفت و آمد کنه و بهشون برسه و ....

تک پسر کلا لوس هست دیگ تک فرزندم باشه ک بدتر

اینا مال قدیماس.

پسره من تکه اصلا لوس نیست خیلی هم خود ساختس.

اطرافم‌ خما کک فرزندا عالی و درست تربیت سدن سکر خدا

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

اینا مال قدیماس.پسره من تکه اصلا لوس نیست خیلی هم خود ساختس.اطرافم‌ خما کک فرزندا عالی و درست تربیت ...

همه تک فرزندا.🤦‍♀️

چقدر غلط املایی داشتم🤣

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

نه 

خودم تک فرزندم لوس نیستم اما خانواده بهم وابسته هست و تمام مسئولیت ها اگه مشکلی پیش بیاد بر عهده منه 

(مثلا دوران کرونا که خیلی بهم سخت گذشت)

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃