2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی طرفداری کرده

دختره رفت برای خودش دانشکده پزشکی 

ریدم تو این شانس

الانم که گفتن اعضای حشدالشعبی میتونن برن بدون کنکور دانشگاه های تهران

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
کی طرفداری کردهدختره رفت برای خودش دانشکده پزشکی ریدم تو این شانسالانم که گفتن اعضای حشدالشعبی میتون ...

هعی..

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂

باباش چکارست که دستور از بالا میگیره؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

شاید یک دسیسه هست

دسیسه؟

باباش ازین خر پولاس

میگه میرفته پول می‌داده نمره هاشو دراس میکرده که بفرستش پیش عموش پزشکی بخونه

که الانم سر المپیک نیاز نداره بره میره یکم رشوه میده زرتی پزشکی تهران قبولش میکنن

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂

مثلا چقدر؟

چمیدونم بستگی داره دیگه

دقیق اطلاع ندارم ازش ولی میدونم که هر سری یه چیزی میماسه بهشون