2777
2789
عنوان

خواهر شوهر چه اعجوبه ای هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 55 پست
تو قهر کنی عروس ذوق می‌کنه به یه ورشم نیس😂

اینم بگم خدایی اگه کاری ب کارم نداشته باشه منم ندارم اما بخواد پاشو از گلیمش درازتر کنه پاشو میشکونم 🤕

در صف دشمنان کسی جز آشنا ندیدم😅آلاگوز یعنی چشم رنگی 
نه نمیدم 😉والا من خودم بدم میاد از کسی لباس بگیرم چند بارم تکرار کردم ولی اینا هیچی براشون مهم نیست

من یە دوست اینجوری داشتم

خودش و‌خواهرااااش میومدن لباس میبردن

ای حالم بد میشد

همیشە هم کثیف پس میاوردن

دیوونە شدم تا ترکشون دادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یە دوست اینجوری داشتمخودش و‌خواهرااااش میومدن لباس میبردنای حالم بد میشدهمیشە هم کثیف پس میاوردند ...

منم دوسدارم باهاشون قطع رابطه کنم ولی همسرم نمیذاره 

همشون خرده شیشه دارن سالم نیستن..همش دوسدارن اذیت کنن حتی بهشون کار نداشته باشی یه کاری میکنن حرص بخوری..

منم دوسدارم باهاشون قطع رابطه کنم ولی همسرم نمیذاره همشون خرده شیشه دارن سالم نیستن..همش دوسدارن اذی ...

نمیتونی قطع ادتباط کنی،ببین هرکاری کنی خواە ناخواە اینا خانوادەی همسرت هستن و عمەهای بچەت

پس نمیتونی کامل قطع کنی

تنها کاری کە میتونی بکنی اینە کە قشنگ درممال احترام بهشون بفهمونی نمیتونین ازم سواستفادە کنین ،در هیچچچچ زمینەای

نمیتونی قطع ادتباط کنی،ببین هرکاری کنی خواە ناخواە اینا خانوادەی همسرت هستن و عمەهای بچەتپس نمیتونی ...

آخه مقصر همسرمه خیلی حساسه رو خونوادش

مثلا ما آماده شدیم بریم بیرون خودمون خرید داریم نمیدونم از کجا فهمیده این خواهر شوهر..داداش میرید بیرون بیاد منم گوشیم سوخته ببریم نشون یکی بدیم ببینیم درست میشه...

خب همسرم بگه ما خودمون کار داریم..رفتیم فقط به کار خانم رسیدیم..من خودم خرید داشتم نتونستم انجام بدم

همسرم همشون رو پرو کرده

میگم خب با شوهر خودش چرا نمیره

آخه مقصر همسرمه خیلی حساسه رو خونوادشمثلا ما آماده شدیم بریم بیرون خودمون خرید داریم نمیدونم از کجا ...

عزیزم من دارم رو خودم کار میکنم هیچکدوم از برنامەهامو ب هیچکس نگم،فقط خواهرام و مامانم

چون هررروقت بە غیر اینا،بە کسی چیزی گفتم برنامەم خراب شدە

خواهرشوهرتم حتما از ی جایی شنیدە دیگە