2777
2789
عنوان

خواهر شوهر چه اعجوبه ای هستن

724 بازدید | 55 پست

دوستان چند وقت پیش مامانم از خرید اومد خونمون..یه روسری خوشگل خریده بود خیلی قشنگ و تک بود..منم شب میخواستم برم خونه جاری..مامان گفت بذار سرت کن هرچی گفتم نو تازه خریدی گفت نه چه حرفیه سرت کن..ماهم رفتیم چون به لباسم میومد و زیادی خوشگل بود روسری رو سرم کردم..

خواهر شوهرم ایناهم بودند..

(((چند ماه پیش خواهر شوهرم رفته بود عروسی اومد لباسامو برد خودش لاغره ولی چون جاریش پوشیده بود کلا بدریخت و به درد نخور شد خیلیم حرص خوردم چرا بدون اجازه لباسمو داده جاری خودش پوشیده😮)))

اون شب هم همش اومد و رفت چه روسریت خوشگله و ..

منم گفتم ممنون مال مامانمه

دیگه تو اتاق داشتیم حرف میزدیم کشید روسری رو گفت من فرداشب میریم مهمونی میخوام سرم کنم..گفتم مال مامانمه باید زود پسش بدم..دوس نداشتم بدم بهش

ولی پرو پرو خودش برد

هفته بعد که دیدمش گفتم روسری رو میاری مامانم میخوادش گفت دادم دست دوستم سارا🙁

دیگه اعصابم خورد شد 

بعد یه ماه پس آورد..روسری رو با اتو سوزونده

حتی یه معذرت خواهی هم نکرد

میگم بچه کوچیک دارم پول میدم برو یکی پیدا کن روم نمیشه بدم مامانم چون تازه خریده بود 

اصلا اهمیت نداد به روی خودشم نیاورد..همینجوری داد دستم..

سلام توروخدا هرکسی این پیاممو نیخونه تاپیک آخرمو گزارش بزنه لطفا خاهش میکنم هرکی گزارش زد لایک کنه ک به نیابتش ذکر بگم  

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگ بهش پیام بده بگو خوشم نمیومد بدی به یکی دیگه!

مال مامانم بود

الانم لطف کن برو بگیر مثلشو برام بیار

به پولش نیازی ندارم خودشو میخوام چون امانت بوده

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

سلام توروخدا هرکسی این پیاممو نیخونه تاپیک آخرمو گزارش بزنه لطفا خاهش میکنم هرکی گزارش زد لایک کنه ک ...

تو ذکر بگی که چی بشه مثلا؟

مسخره بازی جدیده گزارش بزنین دعاتون کنم گزارش بزنید صلوات بفرستم ذکر بگم😕😕🙄

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

وای 

خدا اخلاق عن منو دیده خانواده شوهرم رو آدم خلق کرده 

اگه خواهر شوهرم مث مال تو بود تا الان ۶۰۰ بار قتل عمد انجام داده بودم

شکر ایزد که در خانه صدای دخترم می آید.❤️خانم هستم .
قشنگ بهش پیام بده بگو خوشم نمیومد بدی به یکی دیگه!مال مامانم بودالانم لطف کن برو بگیر مثلشو برام بیا ...

خودم خواستم پول بدم بهش گفتم بچه کوچیک دارم نمیتونم تو این گرما زیاد بچرخم تو برو پیدا کن..اهمیتی نداد گذاشت و رفت