من ژیلت مخصوص پوست حساس میزنم اصلا ریشه رک کلفت و زمخت نمیکنه اسمش بیک رنگ سبز و صورتی داره،بع. قبل اصلاح فوم اصلاح بزن اینایی که واسه ریش مرداس خیلی نرم و لطیف میکنه
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قیمتش چنده یک بار مصرفه یا چند بار میشه استفاده کرد ازش؟
عزیزم بسته ای ۴تا دونه توش داره قیمتش ۱۳۰ایناست داروخانه داره،بله چندبار میشه استفاده کرد من یدونشو قشنگ یکماه میبرم حمام استفاده میکنم فقط بعد استفاده تمیزش بکن درش بزار بیار بیرون حمام که آلوده نشه حتی لیف رو تو حمام نباید نگه داشت من جوش میزنه بدنم هربار