2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم دبدم

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 24 پست
بات چیه؟؟؟

یه ربات چت ناشناس هست تو تلگرام از اونجا شاید آشنا شده

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمدونم چکار کنم ب دختر پیام بدم یان میگ من فقط تو ی گروه ادم کردن اونم فعال نبودم ی دختر اومد پی وی ...

میگفتی اون دختره گوه خورد با تو بیناموس

گفته اینجا راحت نیستم نمیشه بریم تل

مورد اول بدون اینکه شوهرت بفهمه برو رو اکانت تلش

بعد که رفتی شوهرت که سرکار بود یا تو خونه خواب بود

اون زمان با اکانت شوهرت بهش پیام بده همه چی رو میشه

عکسو دیدی اخه دختره نوشته اینجا چرته بریم تلگرام

آره دیدم

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
حالم بده نمیدونم چکار کنم

عزیزم من الان کاردارم بعدا میام بهت راهکار میدم

میگفتی اون دختره گوه خورد با تو بیناموسگفته اینجا راحت نیستم نمیشه بریم تلمورد اول بدون اینکه شوهرت ...

انقد اعصابم خورده ازدواج دومم هست نمیدونم چکار کنم بخدا

یعنی ی روز منم مامان میشم ؟  بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺