2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم دبدم

544 بازدید | 24 پست

سلام خانما تو گوشی شوهرم تو کپی هاش اینو دیدم میگم چیه قسم جون خودشو خودمو بچشو میخوره میگ نمیدونم باور کنم نکنم یا برم ب ایدی دختر پیام بدم 

یعنی ی روز منم مامان میشم ؟  بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حواستو جمع کن...فقط همینو میتونم بگم

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

ایوایشوهرا چرا جفتک میندازن🤦🏻‍♀️بابا بتمرگ زندگیتو کن خب

نمدونم چکار کنم ب دختر پیام بدم یان 

میگ من فقط تو ی گروه ادم کردن اونم فعال نبودم ی دختر اومد پی وی ایدی یکیو بهش دادم همین 

یعنی ی روز منم مامان میشم ؟  بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺
نمدونم چکار کنم ب دختر پیام بدم یان میگ من فقط تو ی گروه ادم کردن اونم فعال نبودم ی دختر اومد پی وی ...

با دختره چیکار داری 

مشکل شوهرته😂

این دختر نشد یه دختر دیگه 

کاربر آقا

لابد آقا جنه نوشته

قسماشو باور نکن

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid