2777
2789

سه روز مونده به پریودم روزای تخمک گذاریم اقدام داشتم. چون پریودم منظمه و نرم افزار نصب کردم میدونستم چه روزی تخمک گذاری دارم

دیشب یعنی روز ۲۶ سیکل بی بی چک زدم که عکسشو میذارم:

قشنگ هاله انداخت توی عکس هم مشخصه

ولی امروز که بشه ۲۷ سیکلم سر صبح زدم توی عکس که اصلا دیده نمیشه در واقعیت خیلی خیلی کمرنننننگ دیده می شد. 

بنظرتون باردارم یا نه؟ :( خیلی کم صبرم تا دوشنبه حداقل باید صبر کنم بعد برم آزمایش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارکه 

دعا کن منم پری نشم و باردار باشم 

میشه بیای تاپیک قبلیم

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

خط تبخیر بوده قبلیه 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ان شاء الله عزیزم 😍 خدا به همه اقدامی ها بچه سالم و صالح بده همچنین به من و شما

انشاالله

توروخدا تاپیکم رو بخون در مورد اقدام هستم

عزیزم من تو اقدامم.عفونت گرفتم تکرار ادرار و سوزش داشتم دکتر دارو داد خوردم.الان چند وقته خوب شدم فقط بعضی وقتا خارش دارم و رحمم درد می‌کنه و حس میکنم واژنم پر از ترشح شده.وقتی آب میخوره به اونجام خارش میگیرم اکثرا دلیلش چیه؟

روز های تخمک گذاریم هست نمیتونیم اقدام کنیم😭

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
انشااللهتوروخدا تاپیکم رو بخون در مورد اقدام هستمعزیزم من تو اقدامم.عفونت گرفتم تکرار ادرار و سوزش د ...

خوندم تاپیکتو نمیدونم واقعا... با یه متخصص طب سنتی هم صحبت کن ببین راهکارش چیه