خاااتون مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 465 عنوان کسی تونسته جای جوش درمان کنه تروخدا اگر تجربه ای دارید بگین 53 بازدید | 4 پست واسه درمان جای جوش تون چه کاری انجام دادین چند درصد بهتر شد؟ 1403/05/25 | 09:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاربر_دورگه عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 321 پول داشته باشی درمان میشه من نرفتم دنبالش چون پولم نمیرسه
mohijooon1300 عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5631 ی دکتر خوب تو شهرتون پیدا کن زیر نظرش باش ۹۰ درصد درمان میشه فقط پول عالی میخوادلیزر جوابه بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
خاااتون مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 465 ی دکتر خوب تو شهرتون پیدا کن زیر نظرش باش ۹۰ درصد درمان میشه فقط پول عالی میخوادلیزر جوابه لیزر خیلی ها ناراضی ان لیزر انجام دادین؟
mohijooon1300 عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5631 لیزر خیلی ها ناراضی ان لیزر انجام دادین؟ من نه بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉