2777
2789
عنوان

بچه همسایمون بدنیا اومد

4591 بازدید | 213 پست

افغانیا و بچه 86234525 اش هست

خدایا شکرت همینطور به جنایتکارای کشورمون اضافه کن

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خالد حسینی، نویسنده افغان، در جایی از کتاب «بادبادک‌باز» خودش جمله قشنگی رو گنجونده: «اینجا افغانستان است. نصف مردم گواهی تولد ندارند، چه برسد به گواهی فوت.»

حالا تصور کنید مردم کشوری که سطح فرهنگ و آموزششون رو میشه از همین جمله تصور کرد به صورت غیرقانونی و بدون نظارت وارد کشوری بشن که اصلا مهاجرپذیر هم نیست. (ایران)

❌همه جای دنیا مهاجران غیرقانونی یک تهدید امنیتی تلقی میشن و در صورت شناسایی دیپورت میشن. این کار غیرانسانی نیست! این اولویت دادن امنیت مردم کشور میزبان به آسایش مهمانان ناخوانده‌ست.

❓چرا افغان‌ها برای ایرانیان یک تهدید محسوب میشن؟

_افغان‌هایی که بعد از استقرار دولت دوم طالبان وارد ایران شدن با افغان‌هایی که در دهه‌های قبل به ایران مهاجرت کردند متفاوتند. اکثر مهاجران جدید به ایدئولوژی طالبان تعلق فکری دارند.

_افغان‌های غیرقانونی هویت رسمی ندارن. پس در صورت ارتکاب جرم قابل شناسایی و پیگرد نیستن یا احتمالش خیلی کمه.

❌به افزایش آمار تجاوز و قتل در ماه‌های اخیر توجه کنید!

_افغان‌ها واکسیناسیون کامل نشدن و سطح عمومی بهداشتشون پایینه. شیوع مجدد جذام، فلج اطفال، آلودگی‌های انگلی و سونامی بیماری‌های مقاربتی ارمغان موج جدید مهاجران افغان برای ما بود. عدم رعایت نکات بهداشتی توسط اونا هم می‌تونه ایمنی عمومی رو پایین بیاره.

_زاد و ولد افغان‌ها زیاده. اونا در حال به هم زدن توازن جمعیتی ایران هستن.

_مهاجران غیرقانونی برای کار کردن از برخی حقوق کارگری محرومند. مثل بیمه یا عیدی. از طرفی میشه حتی پایین‌تر از حداقل حقوق مصوب رو بهشون داد و اونا اعتراضی نمیکنن. چون کار دیگه‌ای براشون پیدا نمیشه. بنابراین فرصت‌های شغلی برای ایرانیان که حقوق عادلانه میخوان و تن به هر خفتی نمیدن به دست کارفرمایان منفعت‌طلب از بین می‌ره.

❌ما در حال جایگزین کردن دکترها، مهندس‌ها، متخصصان و در یک کلام سرمایه‌های انسانی خودمون با افرادی هستیم که بار اضافه بر دوش جامعه هستن، نه سرمایه.

❓چی کار کنیم؟

دعا میکنیم وعده‌های دولت برای اخراج افغان‌ها واقعی باشه اما در این بین:

_به افغان‌ها خونه اجاره ندید.

_به افغان‌ها کار ندید.

_خدمات مرتبط با شغلتون رو بهشون ارائه ندید.

_باهاشون داد و ستد نکنید.

_باهاشون ازدواج نکنید!

_کسب و کارهایی که افغان‌ها میچرخونن رو بایکوت کنید.

❌ و در نهایت بی‌تفاوت نباشید. آگاهی بدید. با اطرافیانتون حرف بزنید و اونا رو آگاه کنید.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اون عددا تعداد بچه هاشه😨😨😨😨😨😨😨😨😨چجور پ ا ر ه نشده 😨😨😨

تا ایران،افغانستان نشه اینا جون تو بدنشونه

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

بچه چندم ؟!! 😳😑 چرا همه چیو گندش میکنید الکی میگید؟ دشمنی هم میکنید توام با چرتو پرت نباشه 😑 چقدرم پیگیر مردمی . بجای صرف کردن وقتت برا وقت زایمان یا هر چی مردم .. برا خودت وقت بذار یکم آرامش بگیری . من چند ساله تو یه کوچم همسایه کناریو نمیشناسم . شماها کجایید ک همه چیو همو درجریانید . روستاهام اغلب درین حد نیستن

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏