2777
2789
عنوان

آبگرم خانوادگی سرعین

2049 بازدید | 18 پست

خانمها اومدیم اردبیل. به نظرتون جایی هست که آبگرم خانوادگی داشته باشه؟ جای پارک هم داشته باشه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

سرعین کلش ابگرمه کلیم هتل اپارتمان داره ماشینو بزارین هتلو پیاده تا آبگرمش فاصله ای نیست شاید ۵ دقیقه ام نشه فاصله هتلا تا ابگرما

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرعین کلش ابگرمه کلیم هتل اپارتمان داره ماشینو بزارین هتلو پیاده تا آبگرمش فاصله ای نیست شاید ۵ دقیق ...

اردبیل هتل گرفتیم. یعنی قدم به قدم اونجا آبگرم اره؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
هوا چطوره؟دوساله نتونستم بیام

خیلی خنکه. فردا  فکر کنم بارونه. جات خالی

اردبیل هتل گرفتیم. یعنی قدم به قدم اونجا آبگرم اره؟

بله بپرسین استخر وی آی پی داره خانوادگی

همون خیابون روبروی گاومیش گلی رو برو بالا بسمت شمال اون خیابون هستش

سلامتی و خوشبختی دخترم
اردبیل نداره که شهر سرعین داره

میدونم. امروز میخواهیم بریم سرعین. به منظور آبگرم. برای همین گفتم بپرسم کدوم بهتره